De 10 Ierse tattoo ontwerpen

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juni- 5, 2015 Admin Schoonheid 0 123


Ierland, met zijn rijke erfgoed en cultuur, is een belangrijke bestemming op de wereldbol. Het Ierse volk, met hun Keltische afkomst, en diep geworteld religieuze overtuigingen en bijgeloof, zijn verspreid over de hele westerse wereld. De Ieren hebben een grote invloed op de literatuur en kunst hadden, inclusief de kunst van het tatoeëren voor decennia. Groeten, zoals klaver, Keltische tribal motieven, religieuze symbolen en de Gaelische taal zijn allemaal belangrijke bijdragen Ierse tattoo kunst. Deze top tien Ierse tatoeages zijn uw kans om te genieten van de goedheid van body art met een stimulerende invloed en esthetiek.

Beste Tattoo Designs Ierse


Ierse Klaver Tattoo:

Via: Pinterest

Voor de mensen van Ierland, de klaver of klaver houdt veel betekenis omdat het betekent dat de christelijke Drie-eenheid en is het nationale embleem van dit katholieke land. Het Ierse volk ook vastklampen aan de overtuiging dat de klaver bepaalt geluk. Deze levendige tattoo blijkbaar wil haar aandeel in geluk te brengen.

"Mo Chuisle" Ierse Tattoo:

Via: Pinterest

Deze tattoo gewoon zegt "Mo Chuisle", dat is de Ierse zin voor gemeenschappelijke termen van genegenheid als "My Love" of "Mijn lieveling". Het hebben van deze tattoo geïnkt op de huid te onthouden van een speciale persoon die je dicht bij je hart vast te houden.

"Fada Gan Iarracht" Ierse Tattoo:

Via: Pinterest

"Fada Iarracht Gan" is een zin die simpelweg betekent dat de Ierse kan niet worden bereikt zonder inspanning. Laat deze tattoo geïnspireerd om het leven uitdagingen frontale gezicht en hard werken aan het bereiken van je doelen. Deze tattoo is blijkbaar esthetische en inspirerend.

Tribal Art Geïnspireerd Shamrock Tattoo:

Via: Pinterest

Wanneer twee aspecten populaire tattoo kunst elkaar ontmoeten, is een explosie van schittering, en deze tattoo is enkel dat. Deze tattoo toont een Ierse klaver met versieringen tribale duidelijk dat effectief te accentueren dit kunststuk. Deze esthetische klaver tattoo is zeker om haar aandeel van geluk te brengen.

Ierse Vlaggen en Amerikaanse Tattoo:

Via: Pinterest

Deze tattoo is een duidelijk eerbetoon aan de mensen van Ierse afkomst die Amerika hun huis opgeroepen voor decennia. Deze tattoo naadloos integreert de Ierse en de Amerikaanse vlag als teken van solidariteit tussen deze twee grote landen. "Mangan" is een verengelst versie van de Ierse achternaam, O Mongain.

Ierse Keltische Butterfly Tattoo:

Via: Pinterest

De vlinder heeft een zeer symbolische betekenis voor de Keltische Ierse volk. De vlinder staat symbool voor vrijheid, schoonheid en verjonging. Dus, het is een populair motief in Ierland tattoo kunst. Deze vlinder tattoo Keltische geïnspireerd evenals esthetische.

Meerdere Klavers Tattoo:

Via: Pinterest

Je kunt nooit te veel van het goede geluk hebben; daarom kan je nooit te veel klavers. Deze tattoo is blijkbaar uit de theorie - hoe meer, hoe beter. Deze tattoo, voorstellende een handvol klavers op het bovenlichaam, is zowel esthetische en voorbode van geluk.

Iers Keltisch Kruis Tattoo:

Via: Pinterest

Het Keltische kruis is een populair motief in Ierland tattoo kunst, en is een symbool van de sterke basis van het christendom in de Ierse cultuur. Naast de religieuze betekenis, is de Keltische kruis op grote schaal gebruikt in de tattoo kunst voor zijn esthetische en als een teken van de Ierse identiteit.

Ierse Schedel Tattoo:

Via: Pinterest

Schedels zijn populair in de tattoo kunst over de hele wereld en deze tattoo is een lichtend voorbeeld van. Deze tattoo schedel met groene Ierse en zijn eerlijk aandeel klavers, is een passend eerbetoon aan het Ierse volk.

De Ierse Vlag Tattoo:

Via: Pinterest

Deze tattoo is eigenlijk een klaver ondertekend met de levendige kleuren van de Ierse vlag. Deze tattoo is een passend eerbetoon aan de grote land van Ierland. De klaver is zeker om geluk en positiviteit te brengen.

Ik hoop dat u vond deze tattoo ontwerpen. We komen terug met meer!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha