De 10 hoestsiropen kruiden beschikbaar in IndiaKruidengeneesmiddelen zijn de meest natuurlijke manier van behandelen van een breed scala aan medische aandoeningen. Zijn effectief, veilig en vrij van bijwerkingen. Tegenwoordig hebben veel mensen de voorkeur aan de kruidengeneeskunde van chemische formuleringen. Daarom veel bedrijven in India bereiden geneesmiddelen op basis van natuurlijke kruiden voor allerlei omstandigheden vandaag. Hoest en verkoudheid is een veel voorkomende klacht die we onder ogen vaker. Er zijn veel hoest stroop kruiden beschikbaar voor de behandeling van deze aandoening. Hier ben ik het delen met u de 10 hoestsiropen kruiden beschikbaar in India.

De 10 hoestsiropen kruiden:

Dabur Honitus:

Dabur Honitus hoestsiroop is het meest populair onder de banier siroop kruiden. Het biedt een effectieve en snelle koude en hoesten, zonder bijwerkingen. Hoestsiroop is gemaakt van honing. Combineert de goedheid van Tulsi, banapsha en mulethi.


Baidyanath Bhringrajasava:

Baidyanath is een van de oudste en meest vertrouwde merken kruiden voorbereiding ayurvedische medicijnen. De Bhringrajasava is een slijmoplossend en is zeer bruikbaar voor de behandeling van verkoudheid, hoesten en bronchiale aandoeningen. Dit hoestsiroop werd bereid met pipal haritaki, kruidnagel, bhringaraj, rietsuiker, en chaturjat dhaataki.

Himani Fast opluchting voor hoest en verkoudheid kruiden Triple Actie Siroop:

Himani Fast Relief hoestsiroop helpt verlichten van de symptomen van hoest en koud als je langzaam opbouwen van het lichaam natuurlijke immuniteit. De anti-allergische basilicum steun in de controle-antilichamen in het menselijk lichaam. Malabar moer helpt vrijlating hoest. Enkele andere ingrediënten in dit hoestsiroop zijn Indiase kruisbes, lange peper en gedroogde gember.

Zandu Zefs hoestsiroop:

Zandu Zefs is een natuurlijke slijmoplossend voor hoest en verkoudheid. Deze siroop is goed voor zowel productief als niet-productieve hoest. Dit hoestsiroop zorgt voor verlichting van inflammatoire catarrhale voorwaarden, roker hoest, bronchitis, astma, keelontsteking, enz.

Himalaya Koflet:

Himalaya Koflet is een grote opluchting van de kou en hoesten. Dit product is goed voor zowel droge als productieve hoest en verkoudheid. Dit is zowel mucolytische en slijmoplossend middel dat helpt om hulp te bieden. Het vermindert irritatie en spasmen in verband met deze aandoening.

Charak Kofol:

Charak Kofol is een perfecte formule van natuurlijke kruiden om hulp te krijgen van hoesten. Dit werkt goed slijmoplossend voor bronchiale astma, allergieën, droge hoest etc. Het helpt ook om de irritatie veroorzaakt door slijm verminderen.

Hamdard Joshina:

Joshina hoestsiroop voor Hamdard samengesteld uit extracten van zeven kruiden. De drug kruiden hoest is een perfecte formule om verlichting van bronchitis, verkoudheid en hoesten te krijgen. Dit slijmoplossend is gemakkelijk beschikbaar op de markt.

Divya Apotheek Swasari Pravahi:

Apotheek Herbal Baba Ramdev wordt steeds populairder over de hele wereld. Swasari Pravahi is een slijmoplossend door Patanjali Ayurveda Divya Apotheek. Dit medicijn is opgesteld door de populaire kruiden die helpen bij de behandeling infecties van de luchtwegen, griep en hoest. Het bouwt ook de immuniteit van het lichaam.

Himani Sardi Jaa:

Himani Sardi Jaa is de nieuwe stroop kruiden hoest op het blok. Het is een hoestsiroop, dat de goedheid van Ayurveda Chyawanprash combineert. Hoestsiroop helpt om de immuniteit en het lichaam energie te herstellen. Deze siroop helpt ook bouw je concentratievermogen. Het helpt om verlichting van irritatie van de keel, hoesten en verkoudheid. Het is niet slaperigheid.

Hoestsiroop Ayurvedische - van Scortis Gezondheidszorg Q-FEX:

Q-FEX is een ayurvedische hoestsiroop dat helpt verlichten zowel productief en droge hoest en verkoudheid. Hij is slijmoplossende en mucolytics die bijdragen tot het verminderen van de hoest en verkoudheid.

Probeer deze hoestsiropen kruiden om zich te ontdoen van je irritante hoest en verkoudheid, de meest natuurlijke en veilige. Deze natuurlijke ingrediënten behandeling van de ziekte zonder neveneffecten te veroorzaken. Vergeet dan niet om uw ervaring en feedback in de commentaren hieronder te delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha