De 10 Gemini tattoo ontwerpenMensen geboren onder het teken van Gemini geboorte bekend zacht, liefdevol, trouw, enthousiast en geestig te zijn. Echter, de Gemini is ook zeer vrije geest met een sterk gevoel voor stijl en mode. Dat is een reden waarom een ​​Gemini zou bijna nooit shirk hebben een tatoeage die hun individualiteit uitdrukt ingeschreven. Als je een Gemini en je trots op je geboorte teken zijn, moeten deze eerste tien Gemini tatoeages daadwerkelijk helpen pronken.

Top Tien Gemini Tattoo Designs:

Tweelingen Tweelingen Tattoo:

Deze voorstelling van het Gemini tweeling door de kunst van de tatoeage is gebonden aan al diegenen die te zien betoverde hebben. Kennis te nemen van het ontwerp-effecten schaduw zichtbaar en het gebruik van donkere middernacht zwart dat alleen dient om de aandacht nog meer in de richting van dit kunststuk te trekken. En 'slechts verstandig dat je deze tattoo gerepliceerd door een deskundige tattoo expert.


Gemini Double Fish Tattoo:

Gewoonlijk vis betekenen de zon teken van Vissen. Maar in dit geval, het paar identieke vis effectief tonen thema Gemini. Kennis te nemen van deze vorm van hanger voor de nek die je kunt dragen met trots, als je een Gemini tattoo.

Tweelingen vrouw Twins Tattoo:

Deze tattoo ontwerp Gemini is blijkbaar het werk van een briljante kunstenaar. Let op de ultra vrouwelijke rand om dit prachtige werk van kunst en goed te kijken naar de uitgebreide hoofdtooi. Dit is zeker gaat om een ​​moeilijke kunstwerk te repliceren zijn, dus het is best om een ​​tatoeëerder expert te vinden om inschrijven voor dit kunstwerk is precies zoals afgebeeld op de huid.

Gemini Black and White Tattoo:

Dit concept van Gemini kunst is het gebruikelijk om de achterkant van de symbolen tarotkaarten was en onderscheidt zich door zijn vorm en de abstracte ontwerp gevoeligheden die een mysterieus effect hebben. Neem een ​​goede blik op de macabere sloot zijn ogen en haar smelten en deze tattoo hebben zeker je verslaafd.

"Gemini" In Gothic Script Tattoo:

Deze tattoo in gotische schrift zegt eenvoudig "Gemini", en is een effectieve manier om te pronken met je geboorte teken. Je kan brengen in hun eigen ideeën met de gewenste lettertype of de kleur of het verlaten zoals is. En 'zeker overgelaten aan jou.

Gemini Teken van de Geboorte Tattoo met de sterren:

Nog een andere Gemini symbool tattoo vermelding van de geboorte teken Tweeling met de sterren die effectief accentueren dit kunststuk trend. Deze moderne variant op de oude teken Tweelingen is een duidelijke aanwijzing dat degenen die het geluk deze tattoo te hebben geëtst op hun huid zijn zeker sterren.

Miniatuur Gemini Tattoo:

Als je wilt pronken met je geboorte teken en subtiel over, deze miniatuur tatoeage die gewoon zegt "Gemini" in stilistisch karakter is het vinden van perfect voor je. Gemakkelijk gerepliceerd, je zou veel problemen met het vinden van een tatoeëerder deskundige om dit kunstwerk te behandelen niet. Hou het klein en kies dan zwart voor overweldigend toch subtiel.

Contrasterende Tweelingen Tweelingen Tattoo:

Als je fijn zijn afgestemd op zowel de goede en slechte kant en publiekelijk erkent de engel en de duivel in u, deze tattoo Gemini is de perfecte kunststuk aan mode voor u. Krijgen van deze tattoo tot een definitieve shock and awe effect op iedereen die het zien geëtst op je huid hebben. Om de aandacht van het publiek te vangen, pronken onverschrokken op de blote huid.

Gemini Twin Fairies Tattoo:

Deze tattoo beeltenis van de twin feeën is trouw aan het thema Gemini en is ingesteld om veel bewonderde krijgen en ziet er vaak geschokt. Blijf trouw aan het concept zoals hier getoond, en je hebt jezelf een winnaar Gemini tattoo.

Gemini ondertekenen Bloemen Tattoo:

Last but zeker not least op onze lijst, is deze tattoo Tweeling met bloemmotieven beste gerepliceerd in het midden- en strategisch geplaatst op de hals, enkels en polsen. Dit Gemini teken tattoo bloemen helpen een tattoo ontwerp etherische en kleurrijk.

Dus welke van deze top tien tattoo designs Gemini is jouw favoriet? Vergeet niet te laten vallen in uw commentaar hieronder. Blijf stijlvol, zijn geweldig.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha