De 10 centra haartransplantatie in Pune

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 26, 2015 Admin Schoonheid 0 15


Bekend als het rusthuis van Mumbai, is het logisch dat de mannelijke en vrouwelijke kaalheid is ongebreideld in Pune. De mensen van Pune, net als de mensen van Mumbai zijn zeer stijlvol en trendy .Echter tijden kaalheid is onomkeerbaar en kan niet worden hersteld door een andere methode, behalve chirurgische haartransplantaties. Deze lijst van de top tien haartransplantatie klinieken Pune en specialist moet in staat zijn om verder te fleuren als u op zoek bent naar diensten van een efficiënte haartransplantatie chirurg.

Centra voor haartransplantatie in Pune:


Dr Batra's:

Met een nationale aanwezigheid, Dr Batra is een keten van super speciale klinieken die moeilijk te verslaan is. Met uitgebreide ervaring van homeopathische behandelingen voor haar en huid aandoeningen, hebben deskundigen Dr. Batra overgeschakeld naar nieuwere chirurgische procedures, zoals haartransplantatie en hebben sindsdien exponentieel gegroeid. Overzien officiële website van Dr. Batra voor uw eigen punten Pune. Dit zeker het centrum voor de beste haartransplantatie in Pune.

Adhi India:

Met meer winkels in bijna alle grote steden op te scheppen, heeft de keten van klinieken Adhi cosmetische behandeling een billijk aandeel in de chirurgie en schoonheid cosmetica markt genomen. Met behulp van de methoden van de folliculaire Unit Extraction en de Follicular Unit Transplantation voor haartransplantatie, heeft Adhi bereikt veel succes in Pune en andere steden.

Skin Stad India:

Huid Stad India is misschien wel een van de grootste keten van cosmetische dermatologie opgericht door dr Niteen Dhepe. Met meer verkooppunten in Pune en franchisenemers in 16 districten van Maharashtra en Karnataka, Skin City heeft meer dan twaalf jaar ervaring in haar behandelingen en de huid chirurgie en schoonheid. Door middel van Follicular Unit Extraction en de Follicular Unit Transplantatie Chirurgie, hebben Skin Stad deskundigen veel succes en roem behaald op het gebied van haartransplantatie.

Dezire Hair Transplant Clinic:

Dezire Hair Clinic Transplant wordt voorgezeten door Dr. Prashant Yadav, die is een veteraan op het gebied van haartransplantatie chirurgie met hoge referenties en een even hoog succes ratio. Dr Prashant is ervaren in alle methoden van haartransplantatie waaronder FUE, FUT, BHT en Biofibre. Het is gewoon dat je een afspraak om meer te leren.

Natuurlijke haartransplantatie klinieken:

Deze keten van haartransplantatie klinieken in India heeft een aanwezigheid in Pune onmisbaar. Met jarenlange ervaring en een hoge succesratio, natuurlijke haartransplantatie klinieken zijn een welkome aanvulling op de industrie van de cosmetische chirurgie in Pune. Navigeren door de website om deskundige haartransplantatie beschikbare natuurlijke Pune te vinden.

Dr. Shailesh Doshi:

Deze veteraan op het gebied van haartransplantatie chirurgie is ook een dermatoloog, immunoloog, schoonheidsspecialist en homeopaat. Excelleren in veel gebieden van de geneeskunde, dr Shailesh is een expert in haartransplantatie chirurgie met een hoge verhouding van succes en vele jaren ervaring.

Adres : 404, 4th Floor, NK Image, Tilak Road, Pune

Richfeel Trichologie Clinic:

Deze keten van cosmetische chirurgie klinieken staat bekend om uitmuntendheid en innovatie. Experts in huis rendabel uitvoeren van een chirurgische haartransplantatie methode Follicular Unit Extraction procedures voor het veilig en effectief.

Perfect Hair Transplant:

Met winkels in Mumbai, Delhi, Pune en Indore, perfect haartransplantatie zijn veteranen bij transplantaties haar in Maharashtra. Met meer dan 15 jaar ervaring en een indrukwekkende succes ratio, perfect haartransplantaties, geleid door Dr. Amitabh Shrivastava en Dr. ruchi Shrivastava is een familie bedrijf dat grote nadruk legt op de eisen van de klant.

Asia Institute of Hair Transplant:

Met een hoge verhouding van succes en de jarenlange ervaring uit de eerste hand bij transplantaties haar, Azië Instituut voor Haartransplantatie is een bekende naam in Pune. Deze state of the art kliniek is goed uitgerust om een ​​veilige en effectieve procedures voor haartransplantatie uit te voeren.

Adres: Karve Statue, Dichtbij AB Naturals IJsland room, Kothrud, Karve Nagar, Pune 411 029 MH

Dr. Parag B. Sahasrabudhe:

Deze veteraan expert haartransplantatie heeft samengewerkt met gerenommeerde cosmetische chirurgen uit Chicago en Californië in de Verenigde Staten en Chelmsford in het Verenigd Koninkrijk. Gespecialiseerd in Folliculaire Unit Extraction en de Follicular Unit Transplantation, Dr. Parag is een kracht om rekening houden met.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha