De 10 centra haartransplantatie in LucknowDe stad Lucknow met zijn oude charme school heeft een breed scala van moderne medische middelen om over op te scheppen en de mensen van Lucknow zijn net als in de cosmetische chirurgie en haartransplantaties zoals iedereen, waar dan ook. Sinds het begin van kaalheid is een veel voorkomend probleem wereldwijd, Lucknow heeft zijn aandeel van cosmetische chirurgen en klinieken uitvoeren werkelijke chirurgie haartransplantatie. Deze lijst van enkele van de beste faciliteiten en chirurgen voor haartransplantatie kan nuttig zijn om een ​​aantal van jullie zijn.Haartransplantatie in Lucknow-Structures en klinieken:

Diva Clinic:

Diva Clinic onder leiding van de internationaal expert chirurg Dr. Vivek Kumar Saxena is een kliniek haartransplantatie goed bekend in Lucknow met een reputatie op basis van verdienste, kennis en succes. Dr. Vivek staat bekend om zijn innovatieve methoden in het uitvoeren van een transplantatie haar op haar restauratie die dicht is verpakt, veilig en effectief.

Website: www.divahairlko.com

Perfect haartransplantatie:

Deze groep van planten haartransplantatie heeft opgezet basis in Lucknow en is een welkome aanvulling op de stad. Bekende procedures voor het veilig en effectief gebruik en Folliculaire Unit Extraction Follicular Unit Transplantation, deskundigen haartransplantatie perfecte verdienen uw geld.

Website: www.perfecthairtransplant.com

Sparsh Klinic:

Sparsh Klinic is een multispecialty voor cosmetische chirurgie en haartransplantatie. Onder leiding van dr Ankit Kapoor, Sparsh Klinic zorgt operatie effectief voor de best mogelijke prijs. Bestudeer de website voor meer informatie.

Website: www.sparshhairtransplantindia.com

Derma Klinic:

Gespecialiseerd in DHI methode of direct haar implantatie chirurgie haartransplantatie, Derma Klinic leerde deze laatste techniek in haartransplantatie procedures die effectief haartransplantatie verzekert zonder littekens of pijn. Deze nieuwe techniek levert resultaten in een sessie.

Website: www.dermaklinic.com

Haar Ganga geavanceerde enten:

Deze state of the art faciliteit geleid door Dr MM Gupta is een naam om rekening houden met. Dr MM Gupta is een veteraan in de kunst van cosmetische chirurgie, waaronder haartransplantatie. Dr Gupta heeft gewerkt met vele nationale en internationale cosmetische chirurgen en runt nu zijn eigen kliniek, die heeft opgedaan veel bekendheid op basis van verdienste en de tevredenheid van de patiënt alleen.

Website: www.gangahairgrafting.com

Dr Rajat Kumar Shrivastava:

Dit cosmetisch chirurg veteraan met vele jaren ervaring op het gebied van haartransplantatie is een adviesbureau chirurg bij Apollo Gleneagles, Lucknow en werkt ook vanuit zijn klinische specialiteiten. Expert in het ambacht van haartransplantatie, Dr. Shrivastava maakt gebruik van beide methoden voor de transplantatie Follicular Unit Extraction Folliculaire Unit en de procedures voor haartransplantatie. Verwijzen naar de officiële website hieronder om uit te zoeken de beste manier om dit te bereiken.

Website: www.timespiders.co.in/rks

Dr Sanjeev Bhatia:

Met een hoge verhouding van succes en de jarenlange ervaring op het gebied van haartransplantatie chirurgie, Dr. Sanjeev Bhatia is inderdaad een veteraan in de cosmetische chirurgie. Dr. Sanjeev Bhatia heeft uitgebreide kennis van de traditionele methoden en de nieuwste haartransplantatie dan wordt belde net zijn kantoor aan het opzetten van een overleg met de expert.

Website: www.cosmeticsurgeonlucknow.webs.com

Dr. Sumit Malhotra:

Dit M.Ch. Gouden medaille met tien jaar ervaring op het gebied van cosmetische chirurgie is echt een veteraan in deze lijst. Met een hoge verhouding van succes in het proces van haartransplantatie, Dr. Sumit goed te benutten, zowel de methode en de Follicular Unit Extraction methode van het transplanteren van folliculaire eenheden aan de operatie veilig en effectief uit te voeren.

Website: www.indiancosmeticsurgeon.com

Evolve Clinic:

Dit multispecialty kliniek haar en huid kan deskundige haartransplantatie dat de beste in de industrie zijn bogen. Lucknow populair voor hun fijne ambacht bij transplantaties haar met behulp van Follicular Unit Extraction en methoden van folliculaire unit transplantatie, is er een grote kans dat je zou kunnen profiteren van een transplantatie chirurgie haar veilig en effectief in de handen van experts hier.

Website: www.evolveclinic.in

Dr Batra's:

Met meer verkooppunten in Lucknow, Dr Batra kliniek haartransplantatie in Lucknow is de plek om te gaan als je op zoek bent naar bewezen experts op het gebied van haartransplantatie chirurgie. De minder zei dat het beter, het beste dat u verwijzen naar de onderstaande website naar de dichtstbijzijnde winkel te vinden.

Website: www.drbatras.com

Ik hoop dat dit artikel was informatief. Deel uw waardevolle opmerkingen indien van toepassing.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha