De 10 centra haartransplantatie in KolkataKolkata is niet de stad siësta en een werkcultuur meer verlichten. Net als de rest van het land, is Kolkata oppakken van tempo en stapelen op de stress dat is de belangrijkste reden achter de vroegtijdige kaalheid. Echter Kolkata is geen tekort aan mooie haartransplantatie klinieken en deskundigen efficiënt, de lijst van de top tien en klinische specialisten voor haartransplantatie moet u helpen om te zien dat.

Top klinieken en specialist voor haartransplantatie in Kolkata:


Cosmetische Chirurgie Kliniek Dr. Arindam Sarkar:

Dr. Arindam Sarkar is een plastische en cosmetische chirurg met jarenlange ervaring en referenties extreem hoog. Deze voormalige nationale geleerde is een meester in zijn vak; plannen een overleg en je zeker hebben gevonden de juiste manier om terug verloren haar te krijgen. Dit is waar u de beste haartransplantatie in Calcutta kunt krijgen, zonder twijfel.

Cosmetische Chirurgie Kliniek van Dr. Manoj Khanna:

Dr. Manoj Khanna is een pleitbezorger op het gebied van transplantatie van cosmetische chirurgie en een föhn. Dr. Manoj en zijn team hebben met succes behandelde gevallen in 2500 en nog steeds tellen. Met een sterke klantenbasis en reputatie van een beroemdheid cosmetisch chirurg effectief in India en daarbuiten, Dr. Manoj is zeker de beste oplossing voor een haartransplantatie procedure effectief.

Prem Laser en Cosmetische Chirurgie:

Prem Laser en Cosmetische Chirurgie Kliniek werd opgericht en wordt momenteel geleid door Dr. Maneesh Sonthalia (MBBS, MSM Ch.) Veel geprezen plastische chirurg in Kolkata. Met behulp van de methode Follicular Unit Extraction en de strip methode voor haartransplantatie chirurgie, heeft Dr. Maneesh een hoge succesratio gezorgd.

Aesthetica:

Deze staat van de kliniek voor cosmetische chirurgie en plastische kunst heeft een team van cosmetische chirurgen succes werken onder hun vlag. Boek een consult, doe gedegen antecedentenonderzoek van medische huis beschikbaar en het is zeer waarschijnlijk dat u de juiste chirurg de transplantatie procedure haar veilig en vlot te behandelen kan vinden.

Kaayakalp Esthetische Chirurgie en Laser Clinic:

Deze kliniek voor cosmetische chirurgie uitstekende specialiteiten is goed uitgerust om effectief om te gaan met de haartransplantatie en behoeften restauratie. Kaayakalp maakt gebruik van de technieken en methoden in de meest recente haartransplantatie en zijn constant bezig om hun slaagkansen te verhogen. Experts Unit Haartransplantatie kliniek in Kaayakalp zal blij zijn om al uw vragen over haartransplantaties en methoden die zo oefenen jezelf niet stoppen om een ​​consult boeken te beantwoorden.

Dr Batra's:

Dr Batra's is een naam die de meeste mensen kennen van en om goede redenen. Oorspronkelijk gespecialiseerd in homeopathische behandelingen voor haaruitval en andere huidziekten, heeft Dr Batra nu gegaan naar een scala van moderne technieken zoals haartransplantatie en heeft uitgeblonken in dit gebied ook.

Gautham Dr. Basu in het Park Clinic:

Gautham Dr. Basu is een succesvolle haartransplantatie chirurg in het Park Kliniek gelegen op Circus Avenue, Kolkata. Boek een afspraak met de expert haartransplantatie met ervaring en zijn er grote kans dat Dr. Gautham kunnen voldoen aan uw behoeften.

Adres : Park Clinic, 6e verdieping, kamer Nee 4, Gorky Terras, Circus Avenue, Kolkata

Dr Dipayan Ghara de Special Clinic:

Met een hoge verhouding van succes en de jarenlange ervaring op het gebied van haartransplantatie chirurgie, Dr. Dipayan Ghara is een naam om rekening houden met. Dr Dipayan Ghara heeft een sterke basis in de conventionele methodes en de nieuwste haartransplantatie dus het is best om al uw opties te zien wat u het beste uitkomt controleren.

Adres : P 231, Blok B, Near Lake Town Girls School en College, Lake Town, Kolkata

Dr Saha Srinjoy Apollo Gleneagles:

Dr. Srinjoy Saha is niet een beroemde plastisch chirurg in het ziekenhuis Apollo Gleneagles super specialiteit voor niets, met een track record dat is onberispelijk en uitgebreide kennis op alle gebieden van de cosmetische chirurgie, met inbegrip van haartransplantatie, Dr. Srinjoy de moeite waard uw tijd en geld.

Chirurgie Kolkata:

Chirurgie Kolkata is een initiatief leiding van de beroemde plastisch chirurgen dr Souvik Adhikari en Dr. Saptarshi Bhattacharya. Deze belangrijke cosmetische chirurgen gevestigd in Kolkata zou heel goed verzorgen van je haar transplantatie procedure en ervoor te zorgen dat het veilig en effectief is.

Dus dit zijn de beste haartransplantatie centra in Kolkata.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha