De 10 centra haartransplantatie in ChennaiHaaruitval, mannelijke en vrouwelijke kaalheid is een vervelende storing in heel India, meestal veroorzaakt door stress en slechte voedingsgewoonten. Vaak, mannelijke en vrouwelijke haaruitval is onomkeerbaar en de enige optie links is de haartransplantatie. Deze lijst van de top tien haartransplantatie klinieken en deskundigen in Chennai moet zijn van enige hulp voor velen van u.

Hair Transplant Klinieken en Specialisten in Chennai:


Dr. Ravindran Jayanthy:

Gespecialiseerd in de methode Follicular Unit Extraction haartransplantatie, Dr. Jayanthy Ravindran is een bekende expert in haartransplantatie gevestigd in Chennai. Folliculaire Unit Extraction is een van de laatste restauratie van het haar en wordt steeds populairder omdat het effectiever is, minder invasieve en litteken gratis. Plan een overleg met Dr. Ravindran Jayanthy om meer zo snel mogelijk weten.

Vcare:

Deze super-klinische specialiteit haar is gespecialiseerd in een aantal chirurgische en niet-chirurgische behandelingen voor haar. Vcare maakt gebruik van de methode of DHI Direct Hair Implant voor haartransplantatie. DHI wordt gezegd dat een techniek veiliger, minder invasieve, resulterend in de maximale dichtheid van de haargroei en niet het bloedverlies, punten of littekens betrokken zijn.

Vasan Hair Care:

Gespecialiseerd in een waaier van chirurgische en niet-chirurgische haartransplantatie, Vasan Hair Care is gespecialiseerd in Follicular Unit Extraction procedure voor haartransplantatie. Dr. Vasan MMT door Vasan Hair Care is een meester in zijn vak en wordt alleen aanbevolen dat u overwegen om een ​​afspraak met deze veteraan op het gebied van haartransplantatie.

Hande Ziekenhuis, Shinoy Nagar:

Deze zeer gespecialiseerde ziekenhuis is uitgerust om complexe procedures van haartransplantatie te behandelen, met een team van artsen die beschikken over ruime ervaring en referenties op dezelfde wijze te hoge bogen. Hande Ziekenhuis zou heel goed leiden tot een haartransplantatie chirurgie veilig en efficiënt voor u.

Max Hair Clinic:

Deze internationale groep van klinische haar heeft franchise winkels in het Verenigd Koninkrijk, de VS en Chennai, India. Met een team van haar experts internationaal opgeleide en een brede kennisbasis in de meest recente innovaties in de technologie van haartransplantatie, is haar Clinic Max goed uitgerust om een ​​haartransplantatie procedure veilig en effectief te behandelen.

Renita Dr. Rajan in de kliniek van de huid en het haar:

Gespecialiseerd in de folliculaire Unit Extraction haartransplantatie procedure meer recente en minder invasief, Dr. Renita is een bekende naam op het gebied van cosmetische chirurgie in Chennai. De procedure van haartransplantatie Follicular Unit Extraction, Dr. Renita zorgt haargroei maximale dichtheid en minimale littekens die ingreep veiliger, minder invasieve maar effectieve betekent.

White Cliffs Hair Studio:

Deze stand van de techniek haar kliniek gespecialiseerd in invasieve en niet-invasieve behandelingen voor haargroei en herstel. De haartransplantatie chirurgen in White Cliffs hebben vele jaren ervaring in de veilige en effectieve procedures voor het herstel van het haar op te scheppen.

Dr Batra's:

Als u op zoek bent naar een haartransplantatie chirurgie van de experts, is het moeilijk om weg te laten Dr Batra van deze lijst. Met uitgebreide ervaring in cosmetische behandelingen en methoden en nieuwste innovaties voor haartransplantatie chirurgie, Dr Batra's is een naam om rekening houden met. Dr Batra zijn verkooppunten in heel India om te gaan via de website hieronder om uw dichtstbijzijnde winkel in Chennai te vinden.

Dr. K. Ramachandran:

Dr. K. Ramachandran Apollo Gleneagles Hospital is een naam om rekening houden met een cosmetisch chirurg en veteraan in Chennai. Gespecialiseerd in een breed scala van cosmetische chirurgie, Dr. Ramachandran is een specialist in de procedure van haartransplantatie Follicular Unit Transplantation. Om een ​​afspraak te plannen, om alle details te kennen, en er is een goede kans dat je snel zou gaan door een haartransplantatie procedure veilig en effectief gedrag Dr. Ramachandran en zijn team.

Dr Madhu van:

Deze klinische haar specialiteit uitstekend met meer winkels in verschillende steden in India is goed uitgerust met ervaren chirurgen, uitgebreide kennis en ervaring in het ambacht van haartransplantatie. Raadpleeg hieronder de website contactgegevens voor outlet Chennai Dr. Madhu vinden en boeken van een afspraak zo spoedig mogelijk.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha