De 10 centra haartransplantatie in ChandigarhMannelijke of vrouwelijke kaalheid is vaak pijnlijk en frustrerend ellende. Het niet hebben van een volle haardos kan vaak leiden tot een gebrek aan vertrouwen en probeer verschillende methoden om de haargroei met weinig of geen succes te herstellen kan zeer frustrerend zijn. Zoals in alle van India, de mensen van Chandigarh lijden onder de negatieve effecten van kaalheid ook. Er zijn echter manieren om haar te herstellen door middel van haartransplantatie en de faciliteiten en specialisten die Chandigarh te bieden is niveau met de rest van de grote steden heeft. Laten we eens kijken naar gespecialiseerde centra met haar in Chandigarh dat efficiënte en doeltreffende diensten aan te bieden.

Klinieken en specialisten voor haartransplantatie in Chandigarh


AK Clinics:

Deze klinische specialiteit uitstekend voor chirurgische en niet-chirurgische haar en schoonheid is goed uitgerust om te presteren haartransplantatie procedures zijn effectief en veilig. De teams van deskundigen in deze state of the art faciliteit zijn goed bewapend met een hoge geloofsbrieven en even lange jaren ervaring in het ambacht van haartransplantatie en transplantatie. Dit is waar je wilt zijn als u op zoek bent naar de beste haartransplantatie in Chandigarh.

Natural Hair Transplant Clinic:

Goed thuis in Follicular Unit Transplantation en Folliculaire Unit Extraction methoden van haartransplantatie, deskundigen van natuurlijk haar Transplant Clinic hebben vele jaren ervaring en een hoge verhouding van succes op te scheppen. Een procedure haartransplantatie Transplant Clinic natuurlijk haar begint Rs.50000/- en vooral afhankelijk van de ernst van haarverlies en kaalheid.

Tricity Instituut voor Plastische Chirurgie:

Trots geassocieerd met het Koninklijk College van Artsen en Chirurgen van Glasgow, Tricity Instituut heeft ook andere referenties vergelijkbaar hoog te pronken. Echter, dit centre of excellence niet op haar lauweren rust, maar in plaats daarvan zet de behoeften van hun klanten op de eerste. Boek een afspraak, praten met hun arts over de verschillende procedures aangeboden eminente en je kon heel goed gaan terug tot het hebben van een volle haardos na een haartransplantatie procedure veilig en effectief is.

Perfect haartransplantatie:

Dit goed uitgeruste kliniek die gespecialiseerd is in haartransplantatie en restauratie heeft vestigingen in verschillende steden in heel India. Experts haartransplantatie veteranen zijn perfect in alle methoden van haartransplantatie en een succesvolle relatie die kan ervoor zorgen dat de haartransplantatie procedure is veilig en effectief zijn.

Walia Hair Transplant Center Chandigarh:

Deze clinic haar en hoofdhuid heeft een lange lijst van tevreden klanten. Met een sterke nadruk op de enige behandelingen voor haar en hoofdhuid, kunt u er zeker van zijn dat er geen afleiding van uw behoeften voor haartransplantatie. Maak overleg zo spoedig mogelijk. Je zou ook kunnen verwijzen naar de website voor andere klinische informatie.

Darling Buds Hair Transplant Center:

Een eenheid van Plaza Clinic, Darling Buds Hair Transplant Center is gespecialiseerd in methode Follicular Unit Extraction haartransplantatie. Met een sterke klantenbasis in Chandigarh, Darling Buds geleid door Dr Tejinder Bhatti is hier te blijven op basis van hun succesvolle relatie en expertise in haartransplantatie en restauratie alleen procedures.

Body Sculpt:

Die gespecialiseerd zijn in het bereik van haartransplantatie en transplantatie methoden zoals Follicular Unit Transplantation en Follicular Unit Extraction methoden, Body Sculpt heeft vele jaren uit de eerste hand ervaring op het gebied van de behandeling van haartransplantatie en restauratie.

Cosmetische Chirurgie Kliniek Dr. Kalia:

Met een state of the art faciliteit in Chandigarh, Dr Kalia is een begrip in de staat Punjab voor bepaalde tijd. Met een brede klantenbasis en even indrukwekkend succes ratio, het volstaat te zeggen dat de haartransplantatie deskundige Dr. Kalia is een cosmetisch chirurg die zeker weet zijn baan.

Reviva Clinic:

Deze lijst zou onvolledig zijn zonder de Reviva Hair Clinic erop genoteerd. Bekend om zijn expertise en brede kennisbasis over alle aangelegenheden die betrekking hebben op het haar, zijn experts Reviva Clinic volledig uitgerust om een ​​veilige en effectieve procedures voor haartransplantatie uit te voeren.

Aura Skin Institute:

Aura Skin Institute is een van de toonaangevende namen voor haartransplantatie in Chandigrah. Het biedt een breed scala van diensten, zoals haartransplantatie, baard en snor haartransplantatie, haartransplantatie wenkbrauwen, lichaam haartransplantatie hoofd enz.

Ik hoop dat dit overzicht helpt! Geen reactie geplaatst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha