De 10 centra haartransplantatie in Ahmedabad

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 5, 2015 Admin Schoonheid 0 34


Haartransplantatie is even populair in Ahmedabad als in de rest van India. Helaas is de stress van het dagelijkse leven spaart niemand en dat stress heeft Ahmedabad te bereiken. Met teveel stress, komt de haaruitval en voortijdige kaalheid, en deskundigen van Ahmedabad zijn goed uitgerust om complexe chirurgische haartransplantatie behandelen en herstellen het haar. Deze lijst is een effectieve gids voor een aantal van de beste haartransplantatie in Ahmedabad, klinieken en specialisten.

Haartransplantatie diensten en specialisten in Ahmedabad - Kies de beste haartransplantatie in Ahmedabad

Adhi India:

Deze keten van state of the art haartransplantatie en structuren van de cosmetische chirurgie heeft haar aanwezigheid gevoeld met meer winkels in zes grote steden in India, met inbegrip van Ahmedabad. Experts in de methode Follicular Unit Extraction haartransplantatie die klinisch minder invasieve en meer effectieve en ook de methoden van folliculaire unit transplantatie, Adhi India klinieken zijn een gevestigde naam op basis van verdienste en prestaties.


Dr. M Hair Transplant Clinic:

Haartransplantatie kliniek Dr. M in Ahmedabad is een haartransplantatie gewijd zijn hoofdkantoor in Ambawadi, Ahmedabad. Het team van experts in de kliniek van Dr. M voor haartransplantatie onder leiding van Dr. Bishan Mahadevia, heeft talloze procedures uitgevoerd succes haartransplantatie. Praten met een adviseur in deze vermaarde etablissement meer weten, en er is een goede kans dat je zal worden met een haartransplantatie procedure veilig en effectief in Dr M Hair Transplant Clinic.

Natuurlijke haartransplantatie:

Deze keten van haartransplantatie klinieken in India heeft een stopcontact in Ahmedabad ook, en de mensen van Ahmedabad hebben nog minder reden om zorgen te maken over voortijdige kaalheid en haaruitval. Experts in de nieuwste technieken in haartransplantatie chirurgie; het is alleen maar verstandig dat je ontdekt meer deskundigen aan natuurlijke haartransplantatie worden overtuigd van hun belangrijkste taak.

Dr. Bijpal V Parekh:

Dr. Bijpal V Parekh is een cosmetisch chirurg dapper met zijn diploma's van enkele van de meest prestigieuze medische scholen. Uit een breed scala van cosmetische chirurgie, Dr Bijpal ook gespecialiseerd in haartransplantatie procedures bij de methode Follicular Unit Extraction. Boek nu een afspraak en er is geen twijfel over bestaan ​​dat hij zou betreuren.

Dr Chintan Patel:

Dr Chintan Patel is een succesvolle haartransplantatie chirurg bij het Centrum voor Esthetische Plastische Chirurgie Cutis. Boek een afspraak met de expert haartransplantatie met ervaring en zijn er grote kans dat Dr. Patel zou voldoen aan uw behoeften.

De Diva Hair Transplant en Cosmetische Chirurgie:

Deze stand van de techniek haartransplantatie en cosmetische chirurgie kliniek structuur heeft opgedaan veel bekendheid in Ahmedabad vanwege de hoge succesratio. Experts in de methode Follicular Unit Extraction haartransplantatie die klinisch minder invasief en effectiever, Dr. T Ayyappan is een gevestigde naam op het gebied van cosmetische chirurgie en haartransplantatie, en La Diva Clinic brengt een groot succes op basis van verdienste en prestaties.

DHI Ahmedabad:

Met meer winkels in bijna alle grote steden op te scheppen, heeft de keten van klinieken DHI cosmetische behandeling een billijk aandeel in de chirurgie en schoonheid cosmetica markt genomen. Met behulp van de methode van directe haar implantatie voor haartransplantatie, heeft DHI bereikt veel succes in Ahmedabad en andere steden.

Dr. Sanjiv Vasa:

Dr. Sanjiv Vasa is een cosmetisch chirurg veteraan met een hoge verhouding van succes en vele jaren ervaring. Uit een breed scala van cosmetische chirurgie, Dr Sanjiv ook gespecialiseerd in haartransplantatie procedures. Boek nu een afspraak en er is een goede kans dat je je geld in een haartransplantatie chirurgie veilig en effectief uitgevoerd door Dr. Sanjiv.

Adres: 36/37 Ground Floor, Hari Siddh Chambers, Ashram Road, Navrangpura, Ahmedabad.

Dr Vishal Patel:

Gespecialiseerd in de methode Follicular Unit Extraction haartransplantatie, Dr. Vishal Patel is een bekende expert in haartransplantatie, gevestigd in Ahmedabad. Folliculaire Unit Extraction is een van de laatste restauratie van het haar en wordt steeds populairder omdat het effectiever is, minder invasieve en zonder littekens. Plan een overleg met Dr. Vishal Patel om meer over zijn werkwijze en de kosten te leren.

Adres: Navrangpura Super Market, Navrangpura Ahmedabad 380009

Dr Batra's:

Last but zeker not least op onze lijst, Dr Batra's is een begrip op basis van een succesvolle relatie bij transplantaties haar. De minder over gezegd hoe beter. Boek een afspraak bij uw dichtstbijzijnde winkel. Voor de locatie details, zie hun officiële website hieronder vermeld.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha