De 10 Azteekse tattoo ontwerpenBody art is gestaag aan populariteit wint en tatoeages zijn een van de heetste trends. Tatoeages worden gemaakt door het injecteren van inkt biologisch verenigbaar met de dermis laag van de huid. Het is een permanente creatie en de enige methode van verwijderen is een operatie, of een andere tattoo dan om het te bedekken. Hoewel eerdere tatoeages taboe werden beschouwd, deze dagen zijn een populaire mode-accessoire die je kunt dragen met trots over zichzelf. Naast het feit dat slechts enkele kunst, tatoeages zijn ook een populaire manier om te pronken met hun persoonlijkheid.

Azteekse tattoo ontwerpen:

De Azteken waren een stam geboorteland Mexico. Gekenmerkt door hun rode leder en kleurrijke kleding, werden ontdekt toen Cortez landde op de kust van Mexico in 1800. Ze worden gebruikt om de taal Nahuatl spreken. Het woord "Azteken" in hun taal betekende die inheems in Aztan, een mythologische plek denkbeeldige voorgesteld als een plaats van geboorte van de Azteken.


Hier zijn enkele interessante Azteekse tatoeages

Aztec Hoofd ontwerp met Onbewuste Vrouw Tattoo:

Via pinterest

De meeste Azteekse tatoeages zijn zwart en wit, omdat dit de traditionele kleuren die de Azteekse kunst domineren. Deze tattoo heeft een omtrek ronde schijfvormige, waarin een beeld wordt getekend Aztec. Het beeld is dat van een Azteekse leider, naakte lichaam en krachtig. Hij zit op zijn hielen met een verentooi en traditionele brengt een wapen in zijn linkerhand. De rechterhand houdt een naakte vrouw die hij wierpen over zijn schouder. De vrouw lijkt bewusteloos of in slaap te zijn.

Azteekse tattoo design vleugel:

Via pinterest

Deze tattoo is in gewaagde zwarte inkt en is symbolisch van aard. De Azteken hebben altijd een voorliefde voor vogels en vliegen. Hun belangrijkste jachtactiviteiten betrokken vogel-moord. Ze zouden het verzamelen van de veren van deze vogels doden en ze gebruiken om hun kapsels. Deze tattoo toont een reeks beroertes zwarten vet vorming van een vleugel. Het staat als een symbool voor het belang van de vlucht in hun cultuur.

Aztec ontwerp Feather Tattoo:

Via pinterest

Dit is de meest kleurrijke van alle tattoo hier tentoongesteld. Veren zijn een integraal onderdeel van de Azteekse cultuur geweest. De iconische kapsels die over het algemeen geassocieerd met de Azteekse leiders zijn gemaakt door het plukken van de kleurrijke veren van dode vogels en deze te plaatsen op de hoofdband. Deze tattoo toont tekeningen van drie verschillende soorten veren, waar traditionele Azteekse cultuur zijn.

Aztec Jaguar Tattoo Outline Design:

Via pinterest

De jaguar is een symbool van macht en majesteit. De kracht van een jaguar is ongeëvenaard, dus het mag dan ook geen verrassing dat werd aangepast in een Azteekse ontwerp. Deze tattoo toont het silhouet van de jaguar met het lichaam gevuld met gewaagde penseelstreken uiting Azteekse prints. De tattoo is in zwarte inkt en geschikt voor de borst of rug.

Aztec ketting tattoo ontwerp:

Via pinterest

De Azteken waren erg dol op sieraden. Zozeer zelfs dat ze hadden ook een legendarische stad van goud genaamd Eldorado dat veel ontdekkingsreizigers hebben geprobeerd te vinden. Deze tattoo is zwart met tinten van bleke beige. Strekt zich uit rond de hals en borst, net als de traditionele neckpieces gedragen door de Azteken. Het ontwerp is geometrische met duidelijke contouren en vet. Zwarte schaduw wordt gedaan aan de randen.

Aztec ontwerp Arrow Tattoo:

Via pinterest

Deze tattoo is relatief eenvoudig. Jacht was de belangrijkste activiteiten die de Azteken die zich bezighouden met, of het nu voor de sport of voor het leven. Ze hadden aangepaste pijlen die bekend staan ​​om hun snelheid en flexibiliteit waren. Deze tattoo toont het silhouet van een skelet pijl Aztec patroon staart van de pijl.

Hummungbird Azteekse tattoo ontwerp:

Via pinterest

De Azteken, ondanks hun jacht gewoonten, vogels vereerd en een van hun favoriete vogel was de kolibries, gekozen om zijn snelle natuur en heldere kleuren. Deze tattoo toont een kolibrie in de vlucht met uitgestrekte vleugels, zweven in de buurt van een tak. Het lichaam van de vogel is vol vet slagen gekleurd om het interessant te maken.

Dag van de Doden Azteekse Ontwerp van het Tattoo:

Via pinterest

De Azteken geloofden in de dood en het hiernamaals, en deze tattoo gaat naar de Dag van de Doden. Gegraveerd met zwarte inkt, is het geschikt voor de onderarm. Het toont de schedel van een dood Aztec chief dragen van een hoofddoek.

Aztec ontwerp Polsband Tattoo:

Via pinterest

Aztec prints staan ​​bekend om hun gedurfde contouren. Deze armband is ontworpen met behulp van dezelfde geometrie en de gedurfde gebruik van inkt. E 'in zwarte inkt.

Minimalistische Aztec Hoofd Tattoo Design:

Via pinterest

Deze tattoo is zwart en toont het profiel van een minimalistische Aztec chef. E 'uniek en toont het hoofd dat een hoofdtooi, die zich in twee draden eronder draagt. Het gezicht is wazig en de ogen zijn gesloten.

Ik hoop dat dit artikel was erg interessant. Ja, welke van deze zou u graag aan sport tatoeages Aztec op jezelf. Met ons te delen!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha