Dating Giften voor meisjesAls u wilt een geschenk aan een meisje dat je bent dating geven, kunt u verder gaan dan de oude standbys van bloemen en snoep. Als je net begonnen met daten of zijn dating voor jaren, ga dan voor een geschenk dat laat zien dat ze daadwerkelijk luisterden toen ze vertelde dat je haar favoriete auteur of een kookles, dat ze altijd al wilde doen. Ze zal houden en koester je doordachte geschenk bijna net zoveel als ze houdt en voedt.

Baked Goods

Liefde betekent niet naar beneden naar uw lokale supermarkt vijf minuten voor sluitingstijd en koop een doos van muffe koekjes. Als u wilt gaan via gebakken producten, DIY. Dit betekent dat je je handen vuil met bloem en chocolade. Het goede nieuws is dat je opscheppen om te zeggen dat je dit deed helemaal zelf zal hebben. Als u besluit om de keuken aan de professionals te verlaten, ga dan voor een behandeling die ze absoluut houdt. Als je van fudge brownies, gezet in een speciaal verzoek aan de brownies gebakken in de vorm van harten hebben. Voeg een persoonlijk tintje door de invoering van de brownies in een pot of doos met de hand geplukt.

Gift Baskets

Een meer om je vriendin te geven een geschenk mand is dat je de mand kunt vullen met items die u in staat om te genieten zal zijn. Bijvoorbeeld, als je een fan van horrorfilms, geef haar een mand vol met haar favoriete horrorfilm van de oude school, net als de originele "Friday the 13th" of "Nightmare on Elm Street." Breng de avond geknuffeld onder een deken met een pot van popcorn tijdens het kijken naar de horror fest. Als je een pasta liefhebber, geef haar een geschenk mand vol met verschillende soorten pasta en sauzen. Onder meer een kookboek Italiaanse zodat u een rustige avond doorbrengen met haar om nieuwe recepten te proberen.


Lingerie

Een geschenk als dit zal afhangen van de toestand van de relatie. Als je hebt dating voor een tijdje 'en u wilt kruid dingen een beetje', geef haar wat flirterige lingerie. U kunt items aanpassen als een string bikini met een speciale boodschap afgedrukt, "Meisje van Dave." Lingerie moet niet sexy. Als u weet dat ze wil om te luieren op een zaterdag ochtend na een week van hard werken, krijgen van de satijnen pyjama's met bijpassende slippers. Voeg een persoonlijk tintje door het hebben van zijn initialen gegraveerd op de zak.

Muziek

Koop de cd's van je favoriete muzikant of downloaden van uw favoriete liedjes op een cd. Koop haar een MP3-speler en download enkele liedjes voor haar. In plaats van de liefdesliedjes ze haat zachte, download de muziek weet ze wil, zoals rap en dance muziek.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha