Dans Meditatie - Wat is het en wat zijn de voordelen?Als kleermakerszit met de ogen gesloten voor uren klinkt saai voor u, welkom op de school van meditatie dans! Meditatie is de dans van een reeks van danspasjes choreografie van het runnen van het op een manier die u het eindresultaat van meditatie die is perfect in harmonie met je lichaam, geest en ziel te krijgen.

De kers op de slagroom is, hoef je niet de wens om mijn ogen in het midden van ernstige meditatiesessies openen.


Het gaan naar de wortel:

Als u denkt dat dit een nieuwe vorm van meditatie, heb je het mis. Er zijn veel verwijzingen naar dergelijke praktijken zijn bestaande in het verleden. Zelfs Soefi bekend zijn deskundigen op dit vakgebied. Osho wordt gezegd verschillende meditatie dans sequenties die nu bekend staan ​​als Osho Nataraj te hebben gemaakt!

Rustige en telefonisch:

Het beoefenen van meditatie kunt u de rust ervaren. Anderzijds, wordt de dans geassocieerd met de mobiliteit. Als ik word een beetje 'schoolse, meditatie is de manier om het zelf, het bewustzijn van mijn bestaan ​​te realiseren. Dus wie zegt dat dit bewustzijn daagt alleen wanneer u zitten in een gebogen benen, sloot zijn ogen houding? Hoe om vrij te dansen een ritme, zul je meer in harmonie met je lichaam en geest. Het is niet een vorm van meditatie? Ja! Dansende meditatie, in feite, is vandaag de dag beschouwd als een van de makkelijkste manieren om erachter te komen dat de kalme en rustige plek diep in je, waar je niets anders dan vreugde en liefde zal vinden.

Dansen naar geluk:

Experts hebben ontdekt dat als je vrij dansen, voel je je gelukkiger. Dit geldt niet voor te dansen geprobeerd om te presteren op het podium. Dans Meditatie is gewoon laten gaan en dansen op muziek in een specifieke manier. Als je je lichaam bewegen volgens uw wil, de energie stroomt als vloeistof door het lichaam en je eenheid tussen lichaam, geest en ziel te vinden.

Ontwaken van het zelf:

Als je in yoga, heb je natuurlijk gehoord van Kunadalini Chakra die wordt verondersteld om de zetel van alle energie die opgeslagen is in je. In verschillende vormen van Yoga, Kundalini is ontwaakt. In meditatie dance ook, het geeft een groot succes voor het huis energie onbewust.

Voordelen van meditatie dans:

Inmiddels bent u zeker dat u begrijpt dat meditatie dans verschilt van andere vormen van meditatie en dans. Maar combineert de voordelen van beide.

Maakt je flexibel:

Meditatie dans corrigeert houding. Als je probeert verschillende posities stretching, het ruggenmerg wordt flexibel en je een meer evenwichtige body en fit te krijgen. Bij zitten in dezelfde positie voor uren we eigenlijk beperken de beweging van de spieren van het lichaam. Meditatie dans houdingen zijn zo ontworpen dat elke spier in je lichaam beweegt en geblokkeerde energie in die spieren onbewogen worden aangewakkerd.

Spanningsuitgangen en schudt ego:

Dit is een punt dat je alles weet. Immers, dat is waarom je willen dansen. Zwaaiend met zijn benen een beetje 'op het ritme van de muziek die ontspant. Is het niet? Ook de dansbewegingen meditatie neem je gedachten weg van wereldse zaken van het dagelijks leven. In deze gemoedstoestand, ontdek je een gelukkiger binnen.

Het maakt je de meester van de biologische klok:

Geluk en welzijn gecombineerd, dit geeft je de sleutel te domineren en de controle van uw biologische klok. Als u de praktijk yoga meditatie, niet alleen voelt veel meer fris en verjongd, je minder pijn voelt ook in de gewrichten van het lichaam. Niet meer hoeft te pillen gewichtsverlies pop of om naar de spa voor sessies duur te kijken mooi. Gewoon oefenen deze vorm van religieuze meditatie, en al snel zul je een compliment voor een jeugdig en stralend!

Gratis gevoelens van positiviteit:

Dans Meditatie helpt bevrijd positiviteit. U zult verrast zijn hoe positief en vrolijk je je voelt over jezelf. Er zal ook een positieve bron van stralingsenergie alleen positief voor de mensen om je heen zijn.

Als je echt onder de indruk, waar wacht je nog op? Begin met enkele minuten warmte, gevolgd door een shock lichaam, gevolgd door een volledige rust. Ja, er is een elektriciteitscentrale in je lichaam. Je hoeft alleen maar om de kracht van een gelukkiger, gezonder en meer creatieve je dat perfect in balans is met het leven te vinden roepen. En meditatie dans is de mantra recht om het te bereiken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha