Daily Hair Care Routine - 5 dagelijkse tips makkelijk te volgenNet als alle andere vrouwen die er werken, heb ik een druk leven gehad; jongleren werk en thuis. Alle reizen en stress mijn problemen toegevoegd. Met zo veel dingen in het leven, die heeft de tijd om te gaan voor mooie kapsels? Vergeet luxe, mijn haar zag eruit als een ramp vanaf het moment dat ik in de ochtend voordat ik naar bed ging. Ga naar de kapper was een luxe ik niet kon veroorloven.

De reflectie die staarde me van de spiegel shabby schreeuwde om aandacht. Dus ik deed wat onderzoek en heeft een dagelijkse routine haarverzorging, die een groot succes gebleken gecreëerd. Nu voel ik me trots op mijn sloten glanzend en niet veel tijd besteden aan het proberen om je haar er gezond en toonbaar. Naar aanleiding van deze procedure is geen rocket science en het is super eenvoudig. Ik ga u laten in mijn dagelijkse routine haarverzorging. Hopelijk zal dat u helpen als het hielp me.


Daily Hair Care Routine - 5 eenvoudige tips

Was je haar in de ochtend:

De voor de hand liggende reden voor het wassen van het haar is het houden van het zonder klitten. Wat velen van jullie misschien niet weten is dat het poetsen helpt ook in uw hele haar verdelen de natuurlijke oliën gelijkmatig. Dit geeft je haar een gezonde glans. Gebruik een zachte borstel en borstel het haar. Het maakt niet het werk snel te doen! Verwen je haar. Als je geen tijd hebt om je haar te wassen tijdens het kijken naar tv hebben, maar doe het voorzichtig. Krachtig borstelen kan de hoofdhuid krassen en breken het haar. Ook niet overboord te gaan met het borstelen. Wees matig.

Was je haar:

Dit is een dilemma voor velen. Hoe vaak moet je je haar wassen is afhankelijk van het type haar je hebt. Typisch haar droog en grof vereist schoonmaak elke tweede of derde dag; fijn haar en vet moet dagelijks worden gewassen; en normaal haar uitwassen dagen. Probeer te experimenteren met het programma om te zien hoe je haar reageert. Ik nodig hebt om je haar te wassen om de 2 of 3 dagen en ik vasthouden aan dit programma, wat er ook gebeurt.

Ik gebruik kleine cirkelvormige bewegingen om de hoofdhuid masseren en stimuleren de bloedsomloop. Zoals mijn haar droog is, gebruik ik een vochtinbrengende shampoo. Fijn haar shampoo en vet vereist duidelijke, terwijl het normaal haar kan aanpassen aan bijna elke vorm van shampoo. Ik gebruik ook een vochtinbrengende conditioner en toepassen van aanzet tot aan het haar zorgen zacht en glanzend na het wassen.

Hair Styling producten:

Het gebruik van stylingproducten haar is afhankelijk van uw kapsel. Probeer het gebruik van dergelijke producten kan het haar schade te beperken. Als u van plan bent om je haar stijl te drogen, zorg ervoor om een ​​warmte-beschermer gebruiken. Probeer het gebruik van stylingproducten haar een week te vermijden ten minste een keer om je haar een kans om te herstellen van de stress van te worden onderworpen aan al deze agressieve producten te geven! Minder is meer als het gaat om producten voor haar styling.

Styling:

Of u nu liever een uitgebreide kapsel of iets simpels, moet u uw haar te stylen elke dag. Probeer voorzichtig te zijn bij het hanteren van het haar en trek niet of trek onnodig. Gebruik de borstel om je haar te stylen met zorg en maken het toonbaar.

Dagelijks Night Hair Care Routine:

Voor het slapen gaan naar bed, besteden een paar minuten in de voorkant van uw spiegel en borstel je haar zachtjes. Dit zal zich te ontdoen van de knopen en klitten dat gedurende de dag hebben verzameld. Na het poetsen, bind je haar in een losse paardenstaart om klitten tijdens de slaap voorkomen. Als je kort haar, heb je geen reden tot bezorgdheid.

Ik vind deze natuurlijke haarverzorging routine eenvoudig en makkelijk te volgen. Ik heb niet veel tijd te besteden aan mijn haar. Boven alles, denk ik niet mijn hard verdiende geld verspillen aan een kapper te bezoeken. Nu je weet mijn geheim, moet je ook proberen en word aanbeden alle ogen met sloten glanzend, gezond en glanzend. Mijn haar is uitgegroeid tot mijn bekroning van deze routine. Laat me weten als je zijn uw kroon.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha