Daily chart Nutrition - Wat moeten de ideale dagelijkse dosis voedingsstoffen?



Voeding is geen vergezocht doel, maar het is haalbaar als je het goed begrijpen. Vaak zijn mensen zich inzetten voor het eten van rechts, uitoefenen en wonen ook een gezond leven met de juiste verbruik van alle voedingsstoffen. Maar wat ze niet beseffen is dat als je meer te weten komen over hun lichaam het type, de activiteiten van de stofwisseling en spijsvertering en welk voedsel het meest bij hen past weet, niet kan bereiken effectief voeding. Dus kunnen alle voedingsstoffen die nodig zijn om een ​​dagelijkse dieet grafiek die leiden de noodzakelijke dagelijkse inname van bepaalde voedingsmiddelen die anders hoofd gezien te consumeren. Met deze methode, zal je lichaam nooit ten prooi vallen aan het gebrek aan voedingsstoffen.

Voeding grafiek:

Verschillende geslachten en leeftijden vereisen verschillende hoeveelheden voedingsstoffen voor een gezond leven te leiden. Maar om te generaliseren, zullen we de voedingswaarde tabel dagelijkse classificeren voor een gemiddelde volwassene en een kind dat het makkelijker wordt om te beschrijven maakt. Maar als je de kaart gebruiken voor u, is het het beste om de specifieke behoeften en de leeftijd factor te overwegen.


Lees hieronder om de dagelijkse voedingsbehoeften te weten:

Voedzaam

Maateenheid

Alledaagse Waarden

Totaal Fatgrams (g) 65 acidsgrams verzadigd vet (g) 20Cholesterolmilligrams (mg) 300Sodiummilligrams (mg) 2400Potassiummilligrams (mg) 3500Total carbohydrategrams (g) Fibergrams 300 (g) 25Proteingrams (g) 50

Op een 2000 calorie-inname, voedingswaarde tabel dagelijks voor een gemiddelde volwassene en een kind van meer dan 4 jaar oud is als volgt. Dit lichaam heeft ongeveer 65 gram vet per dag basis. Verzadigde vetzuren moet ongeveer 20 gram hoeveelheid.

  • Cholesterol moet zijn 300 milligram.
  • Koolhydraten op een dagelijkse basis moet bijna 300 gram in je eten te zijn, terwijl de vezels en eiwitten kunnen zijn respectievelijk 25 gram en 50 gram.

Al deze zijn de meest fundamentele van de dagelijkse voedingsstoffen een groeiend lichaam of een lichaam nodig heeft voor volwassenen. Sommige voedingsstoffen die nodig zijn uit het lichaam te verhogen, met name rekening afhankelijk van het lichaam en andere behoeften.

De grafiek dagelijkse voeding moet ook mineralen Vitaminsand ook in verschillende hoeveelheden voor je lichaam om ze te krijgen op een dagelijkse basis.

  • Vitaminen: Deze omvatten vitamine A (5000 IU), C (60 mg), D (400 IU), E (30 IU), K (80 microgram), B6 ​​(2 mg), B12 (6 mg), en andere vitaminen, zoals riboflavine (7 mg), niacine (20 mg) en folaat (400 microgram).

Voedzaam

Maateenheid

Alledaagse Waarden

Vitamine AInternational eenheden (IE) 5000Vitamin Cmilligrams (mg) 60Calciummilligrams (mg) 1000Ironmilligrams (mg) 18Vitamin DInternational eenheden (IE) 400Vitamin EInternational eenheden (IE) 30Vitamin Kmicrograms (mg) 80Thiaminmilligrams (mg) 5Riboflavinmilligrams (mg) 7Niacinmilligrams (mg) 20Vitamin B6milligrams (mg) 0Folatemicrograms (mg) 400Vitamin B12micrograms (mg) 0Biotinmicrograms (mg) 300Pantothenic acidmilligrams (mg) 10Phosphorusmilligrams (mg) 1000Iodinemicrograms (mg) 150Magnesiummilligrams (mg) 400Zincmilligrams (mg) 15Seleniummicrograms (mg) 70Coppermilligrams (mg) 0Manganesemilligrams (mg) 0Chromiummicrograms (mg) 120Molybdenummicrograms (mg) 75Chloridemilligrams (mg) 3400
  • Mineralen, moet natrium ongeveer 2400 milligram kalium en moet ongeveer 3500 milligram.

Een deel van de mineralen zeker worden beschouwd, terwijl de beslissing over een dagelijkse dieet grafiek zijn fosfor (1000mg), Odine (150 microgram), magnesium (400 microgram), zink (15 mg), selenium (70 mg), koper ( 2) en mangaan (2 mg). Al deze mineralen gevormd langs de gehele diagram dagelijkse voeding voor een evenwichtige body.

Als u de juiste hoeveelheid voedingsstoffen dagelijkse voeding niet kan bepalen moet de grafiek bevatten, neem dan de hulp van een diëtist en krijgen een gestructureerd dieet voor de voedingswaarden. Dit zal helpen uw lichaam de nodige voedingsstoffen via de juiste manieren, die u zal helpen gezond en fit te blijven.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha