Dagelijkse huidverzorging - De 10 tips te volgenZoals voedsel, kleding en onderdak voor het lichaam, een goede routine van de dagelijkse verzorging is een must voor onze huid. Anders wordt je lichaam, het gezicht wordt blootgesteld aan veel stof en vuil de hele dag, zelfs als u thuis bent. Naar aanleiding van een regime van dagelijkse huidverzorging is essentieel voor het behoud van gezonde en verse. Lees verder om wat moet worden gedaan om de huid altijd helder te houden.

Dagelijkse regime voor een glanzende huid

Bepaal uw huidtype:

Iedereen heeft een ander huidtype, het gebruik van een product op de huid kan schade veroorzaken. Weten wanneer je huid vettig is, droog, combinatie of puistje vatbaar. Zoeken naar producten die mild en bedoeld is voor uw huidtype zijn.


Reinigen:

Reinig je handen en je gezicht wassen met warm water om de poriën te openen. Gebruik een gezichtsreiniger bedoeld voor uw huidtype; in zachte cirkelvormige bewegingen boven het reinigen van het gezicht voor ongeveer 50 seconden. Sommige reinigingsmiddelen moet worden overgelaten voor een minuut of twee om betere resultaten te krijgen. Wassen met koud water op de bodem.

Toon:

Na het reinigen, veeg je gezicht met een schone handdoek en met de hulp van een schone katoenen bal, schar toner op je gezicht en laat het drogen. Toner herstelt de pH-balans van de huid na reiniging. Tijdens de applicatie, het vermijden van de huid rond de ogen.

Hydrateren:

Na de toner droogt, neem een ​​kleine hoeveelheid van de moisturizer en cirkelvormige bewegingen in oplopende toepassing moisturizer zachtjes op de huid. Reiniging, toning en hydraterende moeten iedere dag worden gedaan in de ochtend en voor het slapen gaan om de huid gezond en fris te maken.

Exfoliëren of scrub:

Schrobben name de poriën diep reinigen en moeten worden gedaan twee keer per week. Dit is zeer belangrijk in uw dagelijkse huidverzorging. Na regelmatige routine reinigen, gelden de scrub en grondig reinigen van de zijkanten van de neus, voorhoofd en kin. Regelmatig wassen leidt tot meer open poriën en wordt daarom niet aanbevolen.

Masker:

Na het reinigen en wassen, gebruik een masker op de huid van dode cellen droog wissen. Er zijn verschillende maskers op de markt of men kan thuis worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Gebruik maskers zoals voorgesteld. Solliciteer zelfgemaakte maskers voor niet meer dan 15 minuten.

Vermijd Touch:

Het maakt niet uit hoe uw huid voelt jeukende, de verleiding weerstaan ​​om het gezicht met een vuile handdoek handdoek/droog weer schoon te vegen. Roept deze bacteriën te bouwen. Er zijn veel mensen die per ongeluk tegen het gezicht opnieuw en opnieuw; vermijden volledig.

Nooit puistjes knijpen:

Puistjes zijn erg irritant en meer dan eens, zou je het gevoel dat het uitpersen van tijdens het schoonmaken of als het jeukt. Deze vertrekken donkere merken en merken die nog moeilijker om zich te ontdoen van. Daarom is niet de puistjes aan met uw handen - schoon of vuil.

Hydrate:

Hydrateren je lichaam intern, het drinken van veel water. Een gezonde huid aan of het interne systeem schoon is. Ten tweede, je gezicht wassen met schoon water en eenvoudige 4-5 keer per dag en dep met een schone handdoek om de ophoping van vuil te voorkomen.

Gebruik het juiste product:

Als u een product dat is ontworpen voor uw huid niet effectieve resultaten in een maand of twee tonen te gebruiken, over te schakelen naar een ander merk. Het is belangrijk te weten wat past bij uw huid en geeft een beter resultaat. Ook niet het feit dat het moet worden ontworpen voor uw huidtype missen.

Een gezonde huid is gemakkelijk te verkrijgen en te behouden, als je dit het beste dagelijkse huidverzorging regime volgen. Het is een gevoelig deel van het lichaam en vereist aandacht hele tijd. De kiemen zijn gemakkelijk geaccumuleerd en veroorzaken vele andere problemen. Daarnaast is het gebruik van veel make-up elke dag kan ook leiden tot huidproblemen, maar met een grondige reiniging van gezonde huidverzorging kan je huid gezond en stralend.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha