Dag Preschool Games voor St. Patrick's Day InteractiveVan toonaangevende voorschoolse leeftijd kinderen in een jacht op klavertje vier in feesten met een hapje van alle groene voedingsmiddelen, leerkrachten en kinderen kunnen in de voorschoolse klasse het plezier en de geest van St. Patrick's Day te delen. Zoals bij elke viering, stelt een partij spelen Ierse muziek en versier met alle dingen groen.

Rainbows

Bellen met de kleuren van de regenboog en vraag kleuters te wijzen voorbeelden van elke kleur in de klas. Bespreek hoe regenbogen worden gevormd en wanneer ze het meest waarschijnlijk lijkt. Zorg voor verf of potloden die alle kleuren van de regenboog vertegenwoordigen en vraag de kinderen om te schilderen of te tekenen je eigen regenboog. Vraag de leerlingen wat ze zouden willen als ze nooit het einde van een regenboog hebben gevonden en hebben ze de groet op de achterkant van het schilderij regenboog schrijven.

Kabouter Trail

Surprise kleuters plan een bezoek kabouter in de klas, terwijl studenten buiten in de pauze of uit voor een hapje. Met behulp van verf of stukjes groene bouw papier wasbaar, maak een pad of groene voetafdrukken over de hele klas. Beschouw de veronderstelde hoogte van een leprechaun en gebieden bestrijken die slechts een klein dier onder de kasten of onder een bureau paste. Plant een kom van chocolade munten aan het eind van het pad. Vraag de leerlingen om het aantal afdrukken te tellen voordat flauwvallen snoep.


'Musical klavers "

Schik stoelen voor kinderen, of klaver-vormige stukjes papier, in een cirkel, waardoor een stoel of klaver per student. Verwijder een van de stoelen en beginnen om een ​​opname van een Ierse jig spelen. Vraag de leerlingen om rond te dansen als kabouters, totdat de muziek stopt, zodat elk kind moet proberen om een ​​plek om te zitten. Een student zal worden overgelaten zonder een zitplaats. Vraag de kinderen om op te staan ​​en neem een ​​andere plaats. Blijven spelen, starten en stoppen van de muziek, en de verwijdering van een zitplaats, totdat er slechts een kind in het spel blijft.

De Smaak van Green

Going green op snack en serveren een grote verscheidenheid van voedsel in groene gerangschikt op trays in de vorm van een klaver. Stimuleer kinderen om hun vijf zintuigen te gebruiken om geen voedsel te beschrijven, het identificeren van een groene druif, bijvoorbeeld gladde, ronde, zoet en knapperig. Vraag de leerlingen om hun verstand te gebruiken of smaak aan ten minste vier verschillende smaken, zoals de zilte smaak van groene olijven of de zuurheid van een augurk te identificeren. Serveer de melk groen als een behandeling plezier met de toevoeging van groene kleurstof om plastic bekers melk te wissen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha