Dabur Special Hair OilNiet vet en middelgrote olie voor haar - probeer het eens !!


Lang haar en weelderige, waait in de wind! Foto indrukwekkend, is het niet? Ik hoorde een zucht van wanhoop? Ja, weet ik, dat het beeld lijkt te perfect om waar te zijn als je kijkt naar het haar droog sprankelend. Maar vrouwen hebben mooi haar. Dus, wat doen ze toch? Of om precies te zijn, wat doe je verkeerd? Ik weet zeker dat je zelfs werden lezingen over de goedheid om olie van je haar regelmatig en misschien doen volg de eeuwenoude praktijk. Maar gebruikt u het juiste product? Is uw haar olie verstrekken van de voeding die je haar nodig heeft? Een goed haar olie kan wonderen doen en te helpen het haar wordt springkasteel en levendig!

Een aantal merken te hanteren haaroliën geluid van de fantasie met een belofte aan een overvloed aan haar problemen te genezen. Zeer weinig, helaas, te voldoen aan deze beloften.


Het haar oil'm herziening van vandaag behoren tot de populaire merk Dabur. Het haar olie Dabur Special is een Ayurvedische formulering, die belooft te helpen revitaliseren het haar. Zo werkt dit voor olie?

Prijs:

INR 4

Indicaties voor gebruik:

  • Neem de benodigde hoeveelheid olie, afhankelijk van hoe lang of kort je haar is.
  • Verdeel het haar in secties en zachtjes masseren van de olie op de hoofdhuid.
  • Het beste ding om te doen is om je haar geolied tijdens de nacht als het verwijdert alle droog volledig en verjongt het haar goed. De volgende dag, was je haar met een milde shampoo.
  • Je kunt de olie haar een of twee keer toepassen van een week, afhankelijk van uw schema en voorkeuren.

Ingrediënten:

85% minerale olie, plantaardige olie zoals Jabaphool extract 10%, Sugandhit dravya, rozemarijn olie, citroenolie, isopropyl myristaat, antioxidant TBHQ.

Mijn ervaring met het haar olie Dabur Special:

De verpakking van de fles is eenvoudig en robuust. Het haar olie detailhandelsverkopen in een plastic lichtgroen met een schroefdop, donkergroen. Het pakket is gemakkelijk te gebruiken als de fles volledig transparant en niet ondoorzichtig. De fles heeft een mondstukplaat afgesloten en is het noodzakelijk een gat te boren voor het gieten van de olie voor de eerste keer. Olie stroomt perfect en er is geen probleem met de verpakking.

Het haar olie heeft een geur van citroen kruiden. De geur is zeer aangenaam en mild. Het gaat weg binnen 10-15 minuten na het aanbrengen.

De consistentie van haar olie lekt en is transparant met een vleugje groen. De consistentie van vloeibaar olie maakt het makkelijker om het haar dringen en gelijkmatig verdeeld over de hoofdhuid.

De olie haar voelt erg licht en niet je haar plakkerig of vettig te maken. Het is een zeer milde formulering en werkt ook voor mensen die niet graag hun haar geolied. De lichte formule houdt je haar geolied, zelfs wanneer je gaat uit! Ja, je hoeft niet alle vettig en rommelig uitzien! Dit is zeker een groot pluspunt voor deze olie. Maar omdat het niet vettig, maar niet in slaagt om diepe hydratatie bieden. Dus als je een van die vrouwen die de olie een keer per week bezig je haar, deze olie niet haar gehydrateerd te houden. Maar als het je lukt om de tijd te vinden om de olie van je haar 2-3 keer in een week, Dabur Special haar olie zal je haar goed te conditioneren.

Wat mijn ervaring met de olie betreft, heeft bijgedragen aan het haar en droogte te verminderde hydrateren. Ik heb ook geen bijwerkingen. U kunt veilig gebruiken als een kruiden formulering.
U kunt gemakkelijk gebruik maken van de olie van het haar als een haar serum als gevolg van de formules licht. Neem een ​​paar druppels en wrijf zachtjes te kroezen en droogheid direct regelen.

Het belangrijkste nadeel van het haar olie is dat minerale olie bevat. Een groot deel van het haar olie geformuleerd met minerale olie absoluut geen goed doet voor het haar.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha