Cystic Acne - Wat is het en hoe het te genezen?Bron: Shutterstock

Omdat iemand die heeft last gehad van acne door tween jaren (ja, tween is. Door de leeftijd van 11 en 12), is altijd een kwestie waarover mijn onderzoek gaat verder geweest. Ik ben altijd op zoek naar de behandeling van acne en litteken behandelingen. Er zijn verschillende soorten van acne - hormonale huid onhygiënisch en genetica.

Wat is cystic acne?

Cystic of nodulocystic acne is de ergste vorm van acne vulgaris. Rood en ontstoken puistjes diep zijn de karakteristieke kenmerken van dit type van acne. Vlekken die ze achterlaten zijn ook intens. Zij kunnen zich ontwikkelen op het gezicht en lichaam.


De cysten worden meestal gevuld met pus en pijnlijk. Ze nemen overal van een week tot 15 dagen om te verminderen met de juiste medicatie.

Wie krijgt cystic acne?

Dit acne kan iedereen treffen, de meeste tieners als de hormonen in de overgang bij adolescenten.

Omdat cystic acne?

Cystic acne wordt voornamelijk veroorzaakt door de volgende drie redenen:

 1. Verstopte poriën - poriën verstopt raken met dode huidcellen en onzuiverheden
 2. Overactieve talgklieren - talgafscheiding in hogere status invloed op deze verstopte poriën en start het vastleggen van meer vuil
 3. Aanwezigheid van acne veroorzakende bacteriën - propionibacteriën acnes

Volgens het volksgeloof, is acne niet veroorzaakt door een gebrek aan persoonlijke hygiëne. In feite, mensen die last hebben van acne zorg aan hun huid schoon in een poging om acne tegen te gaan en weg van vuil van anderen.

Bovendien, de voeding is niet echt een bron of een zorg. Maar zuivelproducten kan een oorzaak problemen, als de boerderij dieren zijn meestal geïnjecteerd met hormonen om melk te produceren en deze hormonen kunnen acne verergeren.

Cystic acne behandeling

Ik zal eerlijk zijn, als u lijdt aan deze vorm van acne, dat is sterk afhankelijk van hormonen, dan spijt me om te zeggen dat er wellicht geen permanente genezing huismiddeltjes. Gooi het citroensap en Multani mitti, zijn voor mensen die een puistje of twee keer te krijgen in de zoveel tijd.

Mensen met cystic acne vereisen zorgvuldige huidverzorging om twee dingen te vechten - het wegwerken van de littekens en het voorkomen van nieuwe acne break out zoveel mogelijk. En dat, mijn vriend, kan niet worden gemaakt over de toonbank. U hebt een arsenaal dermis voorgeschreven volledige orale behandelingen en actueel.

Dermatologen meestal voorschrijven

 1. Retinoïden
 2. Orale antibiotica
 3. Accutane
 4. Orale anticonceptiva - voor vrouwen
 5. Chirurgische excisie en drainage - Reinigen van cysten - een zeer pijnlijke procedure - injectie om de pus te brengen
 6. Laserbehandeling

Cystic acne thuisbehandeling

Hoewel deze zijn de manieren om medicijnen om acne te bestrijden, kunt u proberen hun controle met een aantal praktische persoonlijke verzorging zeer effectief.

 1. Gebruik producten geformuleerd om acne te controleren. De producten die salicylzuur of benzoylperoxide bevatten zijn algemeen bekend acne zappen.
 2. Zorg er altijd voor om een ​​nieuwe wasserette gebruiken om je gezicht te wassen.
 3. Verandering kussenslopen elke dag.
 4. Niet eens met make-up en make-up tools met iedereen.
 5. Niet ophalen of raak de huid onnodig.
 6. Gebruik een hand sanitizer.
 7. Gebruik absorberende kussentjes en wasmiddel.
 8. Zorg ervoor dat cosmetica zijn niet je acne veroorzaken.
 9. Veel water drinken.
 10. Oefenen regelmatig.

Deze tips zijn simpel maar effectief bij de hand bij het beheersen van cystic acne.

Dus meiden, laat me weten hoe je omgaat met acne.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha