Cystic acne beïnvloedt het sociale levenDe zogenaamde cystic acne is een ernstige acne gekenmerkt door nodulaire laesies met comidones en soms etterige laesies. Dit type van acne is zeer ernstig, die de kwaliteit van het leven, met de bijzonderheid dat blijvend letsel, littekens kan veroorzaken, en vereist vroege behandeling met bepaalde geneesmiddelen te controleren en elimineren acne. Een ander kenmerk is dat niet alleen invloed op het gezicht of brengen geen gezicht, maar aanwezig is in de romp, nek, borst, rug, billen, etc.

Visueel is het onaangenaam en dus van invloed op het sociale leven van deze patiënten, omdat deze laesies suppuratieve nodulaire, maakt ze opgesloten in hun huizen. Daarom is het belangrijk om een ​​dermatoloog, die oplegt voor de behandeling of behandeling onder passende isotretrinoina, die een derivaat van vitamine A bezoeken, dan kan behandeling met corticosteroïden, en in sommige gevallen een antibioticum dat wordt geïnfecteerd door bacteriën.

Deze cysten ontstoken laesies met ongemak en kan pijnlijk worden, en het is belangrijk om crèmes voor de manipulatie van deze acne te voorkomen.

De regel verschijnt in de adolescentie, maar er zijn gevallen die komen na de leeftijd van 20, en de behandeling moet voortgezet worden gedurende maanden, zelfs als ontdekkingen zijn in het genezen van acne en trage start van de behandeling, maar veilig verwijderen proces.

Het treft meer mannen, soms gekoppeld aan familiegeschiedenis en treft meer Kaukasische ras en kleur, in plaats van in de Aziatische races. De kwestie van voedsel moet niet worden beschouwd, moet u een gezonde en evenwichtige voeding voor het leven juist hebben, maar niet het eten van chocolade of andere producten zal meer vatbaar voor deze acne.

Het overleg met de dermatoloog is vereist wanneer de primaire zorg artsen detecteren een acne, dat is niet de jongeren, die gemakkelijk wordt behandeld, treft 90% van de jongeren en mag niet worden verwezen naar een dermatoloog.

Deze acne laat vervolg en het is belangrijk om behandeling vroeg beginnen, omdat het de littekens, borst, of zelfs keloïden sporen wanneer de borst of rug raakt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha