Cupcake Nail Art Tutorial - Met gedetailleerde stappen en foto's"Cup Cakes" de naam zelf te prikkelen uw smaakpapillen. Het is een zondig heerlijke desserts, welke zal zeker niet weigeren. Maar waarom is dat deze taart is zo populair, smaak uitgesloten? Het is een symbool van iets uit het gewone happening. En een hoop dat er iets grappig is Servië! Dus waarom zouden we gewoon eten? Waarom niet ook verf op onze nagels?

Als je dat nog niet hebt gedaan, dan zullen we je laten zien een eenvoudige stap voor stap uitleg over hoe je mooie en heerlijke kijken en design nagels cup cake te maken. Op het moment dat je ze ziet, je voelt kauwend op hen.


In principe zullen we ons richten op de taart kopje aardbeien, blauwe bessen en oranje cup cake cup cake. U kunt andere gekleurde cup cakes maken als een gele kop taart voor een voorproefje van citroen of een taart voor een kopje bruine chocolade smaak.

Cupcake Nail Art Tutorial

Dus laten we zien hoe u dit cupcake nail art in eenvoudige stappen te creëren.

Dingen die je nodig hebt:

 • Een primer (optioneel)
 • Een nagellak kleur van de huid
 • Een transparant glazuur
 • Magenta kleur nagellak
 • Donkerpaarse nagellak
 • Licht oranje nagellak
 • Lichtroze acrylverf
 • Lichtgele acrylverf
 • Licht acryl kleur paars
 • Witte acrylverf
 • Een borstel nail art
 • Kaviaar parels van verschillende kleuren
 • Transparant glazuur
 • Een tandenstoker of lucifer oranje

Stap 1: Als u een basislaag te gebruiken en dan 2 lagen basislak aan nagels vóór het begin van dit project. Nu, na de grondlaag droog is, gebruik maken van twee lagen van de huid kleur als Victoria's tips en tenen of een soortgelijke kleur. U kunt ook gebruik maken van wit email. Dit is slechts de basis ondoorzichtiger maken. Volledig laten drogen voordat u naar het podium

Stap 2: Schilder nu je nagels zoals hierboven aangegeven, met de nagellak in verschillende kleuren. Probeer de nagellak borstel bewegen zodanig dat er een lichte kromming in het bovenste gedeelte van de kleuren.

Stap 3: Met witte acryl verf met een kwast nail art aan de bovenkant van de cup cakes maken. U kunt dit ook doen met een witte glazuur. Neem het stompe einde van de tandenstoker en nog wat "kleur op. Geef wat punten gearticuleerd aan de kromming van de beker en de witte taart te maken over het lijkt meer levend en echt.

Stap 4: Neem de nail art penseel en verf op lijnen met een licht roze en wit emaille voor cup cakes magenta, licht paars en wit voor cup cakes paars en geel en wit voor de oranje taart beker. Laat deze hele structuur droog.

Stap 5: Na te zijn gedroogd, neem duidelijke nagellak en gelden voor alle nagels. Het maken van een spijker tegelijk. Neem onmiddellijk de tandenstoker en dompel de scherpe einde van een beetje 'van duidelijke nagellak en maak kaviaar kralen één voor één en leg ze goed te kijken als fruties ALL op de taart pan. Herhaal dit voor de andere cup cakes ook. U kunt nog steeds van toepassing een andere toplaag, maar als je parels van kaviaar zijn niet van goede kwaliteit dan met een top coat bovenop dat je bloeden.

Stap 6: Er heeft u uw ontwerp heerlijke cup cake al klaar om te worden gekauwd op.

Net als deze mooie en makkelijke nail art? Willen proberen?

Hier is een grote collectie van de gemeenschap gedeelde ideeën nail art applicatie voor je Android-telefoon.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha