Crème Himalaya Herbals Acne-n-PimpleEffectieve en veilige Pimple Cream - Het is echt Controls Acne !!


Perfecte huid, vrij van acne en littekens, is de droom van elk meisje. Acne en puistje crèmes kunnen nuttig zijn bij het verminderen van de grootte van het puistje en kan beheersen uitbreken. Ze werken ook op donkere plekken en littekens na acne. Vergeet niet om zorgvuldig te selecteren van goede kwaliteit producten die chemische reacties op de huid kan veroorzaken zodra de puistjes genezen.

Himalaya Herbals is een vertrouwde naam op het gebied van huid en gezondheid. Ze bieden goede producten huidverzorging kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Dit merk is op grote schaal beschikbaar in heel India, waardoor u gemakkelijk toegang tot alle.


Productomschrijving:

De Himalaya Herbals Acne en Pimple crème vorderingen te verminderen en te beheersen acne en puistjes. Het belooft acne en tegelijkertijd, de huid afkoelen met effectieve kruiden formulering. Regelmatig gebruik van de crème kan helpen controle acne. Dit heeft een unieke samenstelling van natuurlijke ingrediënten die effectief werken op de huid. En 'volkomen veilig tegen schadelijke chemicaliën. Deze crème is geschikt voor alle huidtypen.

Ingrediënten:

Kumari, Shalmali, Nirgundi.

Inactieve Ingredienten:
Propylparaben, Methylparaben, Bronopol.

Prijs:

Rs.45 per 20g

Levensduur:

Dit product wordt geleverd met een looptijd van 3 jaar vanaf de datum van fabricage.

Hoe te gebruiken:

Begin met een schoon gezicht.

Druk op de tube en neem een ​​kleine hoeveelheid crème puistje en acne.

Dot de crème over de acne en puistje getroffen gebied. Vermijd toepassing rond de ogen als delicaat.

Verspreid voorzichtig en laat het op.

Mijn mening over de crème Himalaya Herbals Acne-n-Pimple:

Deze crème verkoopt in een witte kartonnen doos en roze. Binnenin is de room verpakt in een witte buis. De buis heeft een mondstuk einde en wordt geleverd met de traditionele groene dop die we vinden in de meeste producten Himalaya. De verpakking van de crème is robuust en reis-vriendelijke. Het is een schroefdop die strak gesloten, verlies van product moet worden voorkomen.

Acne en puistjes crème is licht van kleur beige. Het heeft een sterke geur die achterblijft op het gezicht voor ongeveer 10 tot 15 minuten na het aanbrengen. De geur is vergelijkbaar met kruiden en bloemen. Het ruikt echt leuk.

De consistentie van de crème vrij dik en een kleine hoeveelheid product voldoende is voor het betrokken gebied. Een enkele buis duurt ongeveer 4 tot 5 maanden van toepassing. De textuur van deze crème is zeer zacht en glad. Hij past prima en mengt goed in de huid. Deze crème is fijn gemalen en volledig vrij van korrels. Mijn huid is een post olie en vet beetje.

Deze crème laat een cast als in de huid gemasseerd. Het zal moeilijk zijn om deze crème alleen brengen zonder make-up, omdat de jet achterlaat. We raden het toepassen van deze crème en volg met een poederdoos die voldoen aan uw huid toon om het effect van de cast te minimaliseren. Echter, kan de toepassing van de stof op het fijne lijntjes die niet lijken aantrekkelijk veroorzaken. Dus, de beste manier is om de crème 's nachts en was dit dan de volgende ochtend.

Deze crème acne en puistjes geen resultaten geven 's nachts als het is volledig vrij van chemicaliën. Regelmatig gebruik van de crème resulteert in een aanzienlijk verschil in grootte puistje. Zodra de crème wordt aangebracht op het puistje getroffen gebied, vermindert roodheid en zorgt voor een kalmerende, verkoelende sensatie op de huid als zij beweert. Ik merkte mijn puistjes ontsnappen binnen 2 weken regelmatig gebruik. Deze crème werkt niet op donkere vlekken en vlekken.

Deze crème heeft de neiging om de huid vettig en werkt goed voor mensen met een normale, droge en gemengde huid. Voor degenen met een vette huid, zal dat leiden tot meer viskeuze en de huid kan voelen erg vettig.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha