Creative Nail Art Tutorial - Met gedetailleerde stappen en foto's



Nail art is een hot trend van deze dagen. Nu krijg je een veel producten op de markt om je nagels te versieren. Als u niet een uitstekende spijker kunstenaar of geen hand voor gemakkelijke verwerking van spannende ontwerpen niet, dus je kunt andere materialen nail art deco te gebruiken om nagels te verfraaien. Het is niet nodig om een ​​studio nagel lopen om een ​​mooie nail art te krijgen op de nagels. U kunt verschillende ideeën en uw creativiteit te gebruiken terwijl het doen van nail art.

Rhinestones zijn een makkelijke manier om uw nagels te versieren. Deze dagen krijg je steentjes speciaal formulier dat u kunt gebruiken om uw nagels te versieren. Vandaag zal ik je laten zien een zeer creatieve en gemakkelijk te doen nail art - Creatieve Kerst weinig licht Nail Art Laten we nu eens kijken naar dit stap voor stap nail art hieronder.:


Creative Nail Kleine Christmas Light Art Tutorial:

Heeft u ooit gedacht over het maken van kleine lichte patronen op je nagels? Dit is zeer eenvoudig om te doen en het ziet er wel cool. Deze nail art is erg creatief en geeft een feestelijke look. U kunt deze dragen bij Kerstmis of Diwali of een andere gelegenheid traditioneel. Denk hoe spannend het zal zijn om kleine lampjes die worden gebruikt om een ​​kerstboom of balkon Diwali, je nagels versieren recreëren.

Noodzakelijke dingen:

  • Basecoat (optioneel)
  • Huidkleurige emaille
  • Zwarte nagellak
  • Bruine acrylverf
  • Acryl kleur zwart
  • Een borstel nail art dunne
  • Een duidelijke afwerking
  • Een pincet
  • Water andere kleur wees of water druppelvormige strass

Stap 1:

Gebruik een base coat om je nagels te beschermen tegen chippen of acrylverf. Nu, breng dan een enkele laag van de huid kleur nagellak. Dit zal de basis ondoorzichtiger maken. Base coat geeft een kracht om de nagels. Dus als je nagels zijn gevoelig voor chippen of breken, moet je nooit een goede kwaliteit primer missen.

Stap 2:

Nadat de huid kleur van de nagellak droogt, gelden 1-2 lagen van wit email. Volledig laten drogen voordat u naar de volgende stap.

Stap 3:

Na de witte glazuur droogt volledig, neem de borstel nail art en acryl bruine kleur in een palet. Gebruik deze bruine nauwkeurig bochten op en neer de lijnen op alle nagels te verwerken. Probeer het model zodanig dat het lijkt de regel wordt altijd door een spijker ander voortgezet houden. Dit geeft een meer realistisch gevoel.

Stap 4:

Neem nu de fijn penseel nail art en maak wat kleine tekeningen in de vorm van 'Y' om de houder te vertegenwoordigen. Dit geeft nog steeds een waarachtiger sfeer.

Stap 5:

Nu, neem je nagellak of nail art transparante lijm en leg kleine hoopjes van plaatsen die u zal worden vaststelling van steentjes. Deze strass vertegenwoordigen de gekleurde bollen. Leg ze in de juiste plaatsen, zodat ze lijken vast te zitten worstelen. Neem de hulp van een pincet om zorgvuldig te positioneren. Het moet iets als hieronder zijn.

Stap 6:

Het ontwerp is voltooid. Gebruik een laag van een transparante toplaag. Deze toplaag kan betrekking hebben op de glans van de stenen. Dus, probeer het geheel van stenen in de top coat niet afdekt. Gebruik toplaag zodanig dat de wortel van de stenen zijn bedekt met transparante glazuur en de rest van de nagel, maar niet de top van de stenen. Op het einde, moet je ongeveer het volgende te zijn.

Ziet er echt goed, is het niet?

Als je deze vorm van winkelen strass nail art niet kunt vinden, kunt u een pakket soortgelijke steentjes vormige Bindi nemen.

Ik hoop dat je dit creatieve nail art les vond en probeer het eens. Kijken uit naar uw antwoorden in de commentaren hieronder.

Bonus: Met meer dan 5000 + Nail Art Nail art tutorial om te kiezen, Nail Art For All is de beste Android-app die u ooit nodig zult hebben voor nail art.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha