Creative Gifts OfficeVerras een collega, manager of baas in het kantoor met een creatief cadeau voor zijn verjaardag, jubileum, promotie, pensionering of andere speciale gelegenheid. U en uw partner zal waarschijnlijk een groot deel van de tijd op kantoor doorbrengen, en geven elkaar creatieve kantoor geschenken maken het leven op kantoor een beetje 'draaglijker. Geschenken Office kan worden gericht op de organisatie, humor of stress.

Speelgoed Office

Het kantoor kan een stressvolle werkomgeving op keer. Om u te helpen een collega om zijn spanning, speelgoed kopen kantoor dat tijdelijk kan nemen zijn gedachten af ​​van elke moeilijke situatie te verlichten. Er zijn verschillende soorten ballen van therapie die de mede-werker kan knijpen of trekken rond wanneer het te maken heeft met stress. Voor de lol, geven stress ballen met tekst op hen of een smiley. In aanvulling op de ballen, kunt u iemand kopen in uw kantoor blokken comics, office management kit woede, speelgoed houten koppen voor kantoor, tekenen van het bureaublad leuke en vermakelijke spellen die je kunt spelen terwijl ze in saaie vergaderingen.

DVD

Voeg een beetje 'humor om cadeau te kopen voor uw medewerkers. Sommige zijn humoristische kantoor geschenken DVD (en Blu-Ray) voor de populaire tv-komedie "The Office", of de film "The Office". Deze giften zijn geschikt voor alle types van werknemers, uit het hogere management van de werknemers in het magazijn. De verhaallijnen van deze film en de tv-serie is gebaseerd op het gedrag tussen kantoor collega's - iets dat je al in staat te verhouden.


Desk Accessoires

Help uw collega of baas om een ​​bureau-accessoire waar je je pennen, potloden, scharen, paperclips, plakband, post-it-notes, visitekaartjes en andere kantoorbenodigdheden kunnen zetten organiseren. Pas het bureau accessoire voor de mede-werker fit - werkende moeder, dierenvriend, couch potato, personal trainer, golfer, gokker of visser.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha