Creatieve ideeën voor Luau Labels

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Juli- 6, 2015 Admin Vakantie 0 0


Wanneer u het gooien van een luau voor mensen die elkaar niet goed kennen, kunt tags helpen bevorderen gesprek. In plaats van de stick-on-tag standaard, maken creatieve labels die zal toevoegen aan het gevoel luau en waardoor gasten zich als een deel van de pret.

Flower Clip

Uw gasten luau iets dat kan brengen aan de partij en dan mee naar huis nemen, maken bloem clips op te geven. Begin met tropische bloemen base, ofwel in een doek of papier; U kunt uw eigen maken of kopen van een ambachtelijke winkel. Kijk voor grote, kleurrijke bloemen die pop van kleur zal toevoegen rond de partij. Toepassen van een lijmpistool, sluit een eenvoudige clip aan de achterkant van de bloemen. U kunt haar clips te kopen van een ambachtelijke winkel in een verscheidenheid van formaten. Als de clips zijn opgedroogd, bevestig een kaart in het midden van de bloem met de naam van de gast op het worden geschreven. Gebruik een sluiting haak-en-loop dot of lijm om de gasten naar de namen later te verwijderen. Vrouwen kunnen de bloemen hangen in hun haar voor een Hawaiiaanse tintje, en de mannen die ze kunnen hun shirt of korte broek te stoppen, afhankelijk van wat ze dragen.

Coconut Cups

Om tags die Luau gasten kunnen uitvoeren in plaats van slijtage, wat handig is als ze komen in een badpak te noemen, maken kopjes kokos maat. Koop een selectie van plastic bekers in de vorm van kokosnoten, of maak je eigen door het snijden van de toppen af ​​van echt fruit en leeg van binnen. Verf de naam van elke gast op zijn kokosnoot en gebruik gekleurde verf aan tropische bloemen en vogels toe. Vul de kopjes met een speciaal drankje en schik ze op een tafel bij de ingang van een welkomstdrankje; Gebruik een rietje verbeelding en een papieren paraplu om de look compleet. Gasten kunnen hun eigen kopjes brengen tijdens het feest en als het voorbij is, kunnen de bekers verdubbelen als partij gunsten.


Pineapple Papier

Voor een drie-dimensionale komische luau naamplaatjes, gebruik papieren honingraat ananas. Kijk voor ananassen, die dichtklappen als een boek en opende aan de vorm van fruit, party winkels. Open de flappen ananas doormidden teneinde een vlak oppervlak te vormen, en plak een stok op de rug om ze open te houden. Voeg namen van de gasten te plakken brieven aan de voorkant van ananas of bevestig een visitekaartje papier naar beneden. U kunt ook een visitekaartje op de bladeren aan de top.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha