Cream CC LakmeMilde geur aangenaam en crèmetextuur Light - zijn goed voor dagelijks gebruik !!


Hier is een blik op de onlangs gelanceerde "Cream CC Lakme". Na BB, is het tijd voor de crème CC! In principe CC staat voor kleurcorrectie. Maar dit is niet echt een kleur corrector, maar is kort voor Skin Cream. In werkelijkheid is een betere versie BB crèmes op de markt cosmetica.

De crème Lakme CC is verkrijgbaar in twee tinten. De eerste is brons, die geschikt is voor donkere huid, of eenvoudig gezegd, het typen niet-huidmarkt. En de andere is dat het is ontworpen om huidtypes duidelijker beige, met teint variërend van redelijk tot witachtige tint. Ik kocht de donkerste tint, als de lichtste kleur was veel melk voor mijn huid. Het was duidelijk dat de schaduw was ik precies tussen de twee.


Productomschrijving:

De crème Lakme Skin Care is een designer lederen onmiddellijke gezichtsbehandelingen. Het geeft je bescherming tegen de zon als het heeft een SPF van 20, hydrateert en verheldert de huid en houdt je de hele dag fris. Lakme CC crème is verkrijgbaar in twee kleuren namelijk bronzen (voor donkere huidskleur) en beige (voor beurs tot medium huidtinten).

Prijs:

Rs 250

Mijn ervaring met Lakme CC Cream beoordeling:

De Lakme CC Cream geleverd in een verpakking magenta roze licht dat een goede eerste indruk maakt. En het pakket alle essentiële gegevens vermeld zoals aanwijzingen in het gebruik, instructies, ingrediënten, etc. De crème is verkrijgbaar in een buis beige en een schroefdop sluiting. De kap sluit stevig en er geen mogelijkheid van schade die het geschikt maakt voor reizen. De buis heeft een klein gat op de top die de juiste hoeveelheid product levert en vermijdt verspilling.

De crème heeft een zoete citrusgeur die laat je fris voor een lange tijd voelen. De geur is niet erg sterk, dus het is goed als je een gevoelige huid en moet voorzichtig zijn over de decks toegevoegd aan je huid met crèmes. De textuur van de crème Lakme CC is licht, romig en glad. Het verspreidt zich gemakkelijk op mijn vette huid, maar als je een droge huid hebt, dan denk ik dat je nodig hebt om een ​​moisturizer eerste dragen. Je hoeft alleen maar een hoop ruimte en de erwt voor het gehele gezicht en is vrij gemakkelijk geabsorbeerd. Het egaliseert de huid toon en direct licht op. Dekking die u zuiver en kan worden ingebouwd in intensiteit. Verbergt kleine foutjes, maar niet verbergt de littekens zware en donkere kringen. Hij geannuleerd ook enkele van de roodheid op mijn gezicht. Als je iemand bent die een zware dekking wil dan is deze crème niet werkt voor u. Het is goed voor het college gaan meisjes die niet van toepassing veel make-up als het geeft een natuurlijke uitstraling zonder make-up.

Ik heb veel BB crèmes en ik denk dat dit het beste als het gaat om de dekking en textuur. Zal voldoen aan alle huidtypes, maar de kleurkeuze is teleurstellend. Er zijn slechts twee kleuren beschikbaar, en ik denk niet dat alle huidtinten vinden van een perfecte match.

Pro:

 • Reis Packaging vriendelijk en goed
 • Textuur is licht
 • Het geeft medium dekking
 • Dekt onvolkomenheden
 • Evens huidskleur
 • Goed voor dagelijks
 • Een beetje gaat een lange weg
 • Het heeft een delicate aangename
 • Beste van bb crèmes
 • Het komt met SPF 20

Tegen:

 • Niet veel kleuren beschikbaar
 • Neem niet meer dekking niet geven
 • Gebruik geen donkere kringen of littekens zware verbergen

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha