Crazy Party Thema IdeeënThemafeesten zijn een leuke afwisseling van de gebruikelijke drankjes en gesprek. Themafeesten gek zijn om mensen de kans om te kleden, wees creatief en laat stoom af te geven. De juiste mensen uit te nodigen is belangrijk voor het succes van een mensenmassa themafeest. Noodzaak extraverten die de motivatie om grote kostuums en die bereid zijn om hun rol te spelen in het thema te maken.

Alien Party

Een vreemdeling partij is een viering van alle dingen buitenaardse. Decoraties kunnen bestaan ​​diavoorstellingen van planeten, sterrenbeelden en nevels. De gasten zijn gekleed zowel als herkenbare personages, zoals ET, de bemanning van "Star Trek", of als de aliens hun eigen ontwerp. Aangezien de meeste mensen hebben nog nooit echt ontmoet een buitenaards wezen, kunt u een kijkje maken als je wilt, en niemand kan zeggen dat je het fout hebt. Ga voor de traditionele groene man met een groot hoofd en een uniforme zilver, of maak een nieuwe alien plakken Cheerios over het hele lichaam en draag takjes en rozen op haar hoofd. Wie weet? Misschien is dit wat ze eruit Uranus.

Silent Party

Deze partij moet de gasten een zeer open-minded, want het is erg grappig en sommige mensen zullen intens ongemakkelijk. Deze partij is net als een normale partij, behalve dat er geen muziek, geen gepraat en geen geluid. Gasten komen om te eten en te kijken naar elkaar zonder te spreken. Ze kunnen zelfs dansen als ze dat willen, maar zonder muziek. Afhankelijk van de aard van uw vrienden, zullen de mensen beginnen te giechelen of zal worden getraumatiseerd. Zorg ervoor dat u voldoende voedsel te voorzien, want zonder de mogelijkheid om te spreken, mensen nemen hun toevlucht in de tabel snack meer dan normaal. Delen van deze soort meestal niet laat lopen.


Villain Party

De gasten komen als hun favoriete schurk. De personages kunnen zijn bekenden van de fantasie, historische of persoonlijke, als iemand weet een persoon die denkt dat het een echte schurk. Bordspellen kunnen zijn inspanningen om de wereld, of mixed martial arts domineren, misschien. Maak je klaar voor een avond vol cult leiders, nazi's, politici van alle kleuren en veel massamoordenaars.

Party Technology

Plaats grote flatscreen televisies in alle muren van uw woonkamer en voeg ze toe aan CCTV-camera's wees naar de kamer. De partij zal dan worden teruggestuurd in zichzelf vanuit alle hoeken. Alle gasten nodig zullen zijn om met elkaar te communiceren alleen door middel van mobiele telefoons, Blackberries en andere elektronische apparaten. De soundtrack moet Kraftwerk start tot finish, misschien met een paar getallen gegooid in voor Gary Numan.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha