Crafts kerk ValentijnsdagEr zijn veel leuke en eenvoudige ambachten die kan worden gedaan door kerken en zondagsscholen voor Valentijnsdag. Voor jonge kinderen, is het belangrijk om het project eenvoudig te houden zodat zij zou kunnen gebruiken zonder gefrustreerd. Ambachten moet leuk zijn, dus laten we de kinderen zetten hun eigen draai te geven aan deze projecten als ze dat willen.

Valentine's Day Cards

Een job zeer gemakkelijk voor de kerken te doen voor Valentijnsdag is om de kinderen te maken kaarten voor papa en mama. Deze kaarten kunnen worden aangepast maar het kind wil en kan onder andere religieuze thema's of uitsluitend te richten op de liefde voor de ouders. Rol de bouw papier in de kleuren rood, wit, roze, geel, en alle andere kleuren die u wilt. Lijmsticks, glitter, lint en tape zijn ook een goed idee voor instructeurs die niet vies is van wat 'het schoonmaken achteraf. Krijtjes en potloden zijn ook belangrijk voor het schrijven van de liefde berichten op papier.

Valentine's Day Heart Pocket

Om een ​​zak hart ambacht, uitgesneden twee harten van dezelfde grootte van de bouw papier. Decoreren harten, dan is de tape, lijm, of zaaien samen met de draad of tape aan alle kanten behalve de bovenste. Dit zal een zak die je kunt vullen met snoep ter ere van Valentijnsdag te maken, geven een ouder of een geliefde, of vullen met bijbelverzen op kleine vellen papier.


Wandtapijten

De leraren, ministers, of instructeurs kunnen een afgedrukte pagina te ontwerpen met woorden van liefde of die behoren tot de religieuze liefde, zoals "Jezus houdt van mij." Deze kunnen worden gekopieerd voor alle kinderen om te kleuren en aan te passen om op te hangen op de slaapkamer muur of koelkast thuis. Deze types van modellen zijn ook makkelijk te vinden voor gratis online, en kunnen worden afgedrukt voor kinderen te gebruiken, indien gewenst.

Valentijn cadeaus

Kinderen maken giften voor de Dag van hun Valentijn, als hun moeder, vader, broer of zus. Deze giften kunnen deegwaren geregen op draad om een ​​ketting, of een boek over de reden waarom ze van hun Valentine, gemaakt van de bouw van papier en gelijmd of geniet samen van een volwassene te zijn.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha