Craft Octopus voor graafU kunt acht tentakels van een octopus te gebruiken voor een telling handel met uw kinderen of studenten. De octopus is een zeedier dat lange tentakels heeft en kan een wolk van inkt om roofdieren te dwarsbomen spuiten. Gebruik deze fascinerende dieren om kinderen te leren om alles te tellen. Kinderen kunnen rekenen op elk van de tentakels en zuignappen op de tentakels. Materialen

Papieren borden zijn vereist voor deze job telling aan het hoofd en lichaam van de octopus te vormen. Het vereist ook de constructie van het papier van kleur aan de tentakels maken. Je moet ook aan de kleurpotloden, tempera verf met borstels of markeringen op de ambachtelijke versieren. Tools die nodig zijn veiligheid schaar. Ook lijm en "O" in de vorm van graan nodig voor deze job.

Voorbereidingen

Instrueer kinderen om de achterkant van hun papieren borden kleur aan het hoofd en het lichaam van de octopus te bouwen. Gebruik kleurpotloden of tempera verf met borstels. Kinderen kunnen ogen en een mond te tekenen in het centrum van de geschilderde platen. Met behulp van gekleurde bouw papier, knip acht kinderen ook stroken met een schaar beveiliging. Vouw de stroken stijl accordeon vouwen alle opzichten een van ongeveer 1 cm en dan de andere kant op 1 inch. Herhaal deze bocht naar beneden elke strip.


Afronding

Lijm ene uiteinde van elk van de acht tentakels op de binnenste bodemplaat van het papier teneinde bungelen. Instrueer kinderen rekenen op vier "O" vormige granen stukken te bouwen voor tentakel sukkels. Vragen kinderen tot vier stukken van graan lijm op elke tentakel. De vormen "O" ook versterken de eerste letter van het woord "octopus". Laat het vaartuig volledig drogen.

Count

Het tellen van alle tentakels samen met de kinderen. Samen tellen elk van sukkels granen. Berekent eenvoudig optellen en aftrekken met de tentakels en zuignappen. Bijvoorbeeld vragen de kinderen om samen te voegen vier vier. Paar samen twee van de tentakels rekenen op twee groepen van vier vormen van granen, of heeft vier tentakels en vervolgens de resterende vier tentakels. Bieden andere wiskundige problemen, zoals vijf min één.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha