Craft Badge MakerEen badge schepper is een leuke en veelzijdige ambachtelijke product, maar na een tijdje ', zelfs de meest toegewijde vakman vervelen doet badge vlakte. U kunt de machine gebruiken voor onderscheidende voor een verscheidenheid van verschillende ambachten en huishoudelijke hulpen. De geringe omvang van onderscheidende afgewerkte (ongeveer de grootte van een kwart) maakt ze makkelijk te gebruiken voor het oppervlak decoraties en sieraden projecten. Juwelen

Kun je de badges afgewerkt kettingen met de toevoeging van een onderzoek hanger (kleine ring) met epoxy lijm en opknoping van een touw of tape aan te passen. Deze maken grote giften of gunsten eenvoudig. U kunt dezelfde techniek gebruiken om een ​​badge eindigden met het vinden van een ring te bevestigen.

Magneten

Maak magneten voor uw keuken of kantoor met een opvallende machine. Hand tekenen of afdruk van de letters of fase die u wilt op elke magneet, maak dan een onderscheidend van elkaar. Het maken van een hele alfabet of poëzie samen met badge en een printer. Fix sterke magneten met zelfklevende rug of super lijm op de rug te gebruiken.


organiseren van uw huis

Gebruik kleur karton om badges voor etikettering dozen, opslagplaatsen of laden te creëren. Woorden en tekens print op het papier voordat het monteren van de badges. Dit zal u toelaten om precies aan te geven welk element in elke plaats wordt geplaatst.

Kofferlabels

Gebruik plakboekdocument genoeg om een ​​label te maken voor uw bagage. Zodra u de onderscheidende afgewerkte te maken, zal de tag duurzaam en gemakkelijk te herkennen in een drukke luchthaven zijn. Print uw naam, aanvankelijk of monogram aan een label identificeerbare aantrekkelijk te maken. Bevestigen aan een riem of lederen band met epoxy of superlijm.

Birthday Party Ambachten

Print je verjaardag boodschap of een favoriet beeld van scrapbook papier en gebruik de badge gedaan om een ​​cupcake te versieren. Druk gewoon op de badge in de slagroom en laat gedurende maximaal 15 minuten voor het serveren.

Print of schrijf een bericht op decoratief papier, gebruik het dan op de top van een lint of strik op een verjaardagscadeau of als versiering gift bag.

Award linten

Een bericht afdrukken op gekleurd papier en maak een badge. Ideeën boodschappen bevatten "1e plaats", "Birthday Girl" of "Graduate". Gebruik bijpassende grosgrain creëren van een "staart" voor de prijs door het vouwen van een strook van acht centimeter in de helft en het op de achterkant van de badge plakken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha