Cradle Homemade KnutselenAls u verwacht een nieuwe aankomst aan uw familie of winkelen voor een cadeau voor een baby shower, kunt u uw fantasie te gebruiken om unieke ambachten te creëren. Veel ideeën om te knutselen wieg thuis krijgt de gelegenheid om een ​​perfect cadeau voor de nieuwe baby te maken bieden.

Clowning Around

Katoenen ballen, pijpenrager en de bouw van papier kunnen worden samengevoegd tot leuke clown om een ​​babybedje te versieren te maken. U kunt katoenen ballen elkaar te lijmen om gezichten clown maken. Gebruik de borstel en de bouw van papier om hun lichaam en kostuums te ontwerpen. Knoppen toe te voegen of glitter om nog meer kleur toe te voegen aan de clown om de baby wieg voor de baby om te zoeken en te bereiken fleuren.

Flora en Fauna

U kunt een kinderbedje te transformeren in een tropische tuin of aquarium, het uitsnijden van de bouw van papier in de vorm van bloemen en lijm de bloemen voor de wieg. U kunt de wieg draaien in de Great Barrier Reef of de Stille Oceaan met een beetje 'van creativiteit en verbeelding. Snijd de bouw van papier in de vorm van zeesterren, zeepaardjes en bloemen. U kunt de vis ogen plakken en trekken glimlach op hun gezichten om de vis een kijkje leuke en speelse geven, ook. Schik artikelen aquarium rond de wieg en lijm ze op.


Paper Dolls

Er zijn duizenden ontwerpen papieren pop voor u om te kiezen om een ​​wieg te versieren. Als je online gaat, of ga naar uw favoriete ambachtelijke winkel, kunt u papieren poppen die eenvoudig en aantrekkelijk te voegen aan de omtrek van de wieg van de baby's zijn te vinden. Papieren poppen zijn niet alleen voor meisjes. Vind actiehelden aan de wieg van een baby jongen met versieren en stellen een thema voor de kamer van uw baby.

Tekeningen

speciale vakantie

Voor de vakantie, dan kunt u het decor van de wieg te veranderen met behulp van enkele eenvoudige knutselideeën. Voor Kerstmis speciale tapes en hoorde knipsels die van uw baby wieg met Santa Claus, rendieren en sneeuwpoppen kunnen sieren. Voor Halloween, spoken maken zorgeloos wieg van je baby te versieren. Net pak weefsels, katoenen ballen en elastisch. Plaats een katoenen bal in een tissue en plaats een elastiekje eromheen. Schilderen of tekenen op je gezicht en hang ze van de wieg.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha