¿Cosmetische chirurgie is het noodzakelijk om overtollige huid te verwijderen?Postbariatric chirurgie om overtollige huid te verwijderen

Wanneer u bariatrische chirurgie ondergaan is gebruikelijk om gewicht te verliezen hebben overtollige huid, en misschien bent u benieuwd of cosmetische chirurgie of een operatie nodig is om Postbariatric behandelen. Dit is een zeer belangrijk probleem waarmee rekening moet worden gehouden.

Een van de obstakels die zij kunnen ondervinden als zij ondergaan bariatrische chirurgie, is overtollige huid die overblijft na het verliezen van veel kilo. Dan is het belangrijk om het antwoord op één van de belangrijkste problemen van gewichtsverlies chirurgie weten, is een cosmetische chirurgie noodzakelijk om overtollige huid te verwijderen?.


Bereikt bariatrische chirurgie daalde overgewicht 50% van de gevallen, evenals een vermindering van obesitas gerelateerde ziekten. Echter, dit type chirurgie veel graden vet en bijgevolg verschillende verificatie verzakking verliezen.

¿Cosmetische chirurgie is het noodzakelijk om overtollige huid te verwijderen?

In veel gevallen is het noodzakelijk en passend is om cosmetische chirurgie om overtollige huid te verwijderen, niet alleen omdat dit de huid met zich meebrengt nog een paar kilo, maar omdat het kan invloed hebben op het gevoel van eigenwaarde van de patiënt. Deze operatie staat bekend als Chirurgie Postbariatric.

Wat is de operatie Postbariatric?

Het project omvat Postbariatric uitvoering van verschillende chirurgische procedures, waardoor de patiënt om overtollige huid en het vormgeven van het cijfer na de operatie gewichtsverlies verwijderen. Dit type chirurgie een lengte tot 8 uur duren.

Deze behandeling is om de verschillende aspecten zoals te verbeteren verwijderen van overtollige huid, de ontwikkeling van het leven, breidt de buikhuid, aanhoudende daling van vet rug, billen en dijen definitie.

Binnen deze behandeling verschillende technieken worden gebruikt, zoals opdrukken (om overtollige huid en vet te verwijderen), mastopexie (op te tillen en verstevigen van de borsten), buikwandcorrectie (herbevestigen de slappe buik), lipectomy en liposuctie (om de overtollige huid van de tailleomtrek te verwijderen) (naar het vetweefsel in de rug te verwijderen). Het is belangrijk te weten dat deze technieken niet gelijktijdig worden uitgevoerd, maar op verschillende tijden.

Zal deze operatie heeft risico's?

Sinds de operatie heeft altijd de risico's en mogelijke complicaties, maar het is altijd belangrijk om te weten dat alle veiligheidsmaatregelen om dergelijke complicaties te voorkomen worden genomen.

Een van de complicaties die kunnen bestaan ​​is bloedarmoede, aangezien het extract erg vet en/of de huid (tussen pond £ 2) veel bloed verloren, dan, een bloedtransfusie noodzakelijk zijn.

Het is zeer belangrijk hygiëne en controles na operatie, om besmetting te voorkomen.

Als je enig idee om bariatrische chirurgie ingediend, moet u weten dat na het verspillen veel tijd hebben overtollige huid, raadpleeg dan uw arts voor al uw vragen worden beantwoord.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha