Correcte gebreken trucHoe vaak heb je ervaren dat na het doen van de truc die je zag in de spiegel dat de stichting lijkt te cakey, of de wenkbrauwen niet goed gedaan? Of misschien heb je al je ogen gedaan, maar nu beseffen dat je oogschaduw zijn niet van dezelfde kleur? Vooral wanneer het gaat over om uit te gaan voor een beetje 'van elke belangrijke uitgang of feest en er is te weinig tijd om opnieuw te doen je hele make-up van nul alle dingen die u al op het gezicht hebben gezet weg te wassen, kunt u naar deze korte lederen gemakkelijk te make-up tips te corrigeren om te corrigeren gebreken truc.

Make-up Cosmetica - Skin Correction Make-up tips

Stichting:

Een van de grootste fouten die vrouwen over het algemeen te maken terwijl het doen van make-up is dat ze altijd proberen om meer alleen kijken en kies een dergelijke poging is een beetje 'te licht, die niet goed mengen met je huid en maakt je bleek als een vampier en handen en andere delen van het lichaam doesn' t match, en de witte huid westerse meisjes proberen te gaan voor een gebruinde look en kies een tint die zeer donker vuil niet zomaar verschijnen gelooid. De juiste manier om de kiezen fundering kleur is om een ​​kleine hoeveelheid van het te nemen op je vingertoppen en mengen op de kaaklijn of nek-lijn. Als je niet kunt zien na het goed gemengd is, dan is dit de juiste kleur voor je. Samenvoegen altijd goed fundament, op het gezicht en de hals en borst blootgesteld, zodat de kleuren passen, met de donkere handen, dan op de handen ook.


Nu komen we bij repareren van je fundering, als je te veel op je gezicht, neem een ​​stuk van vochtige doek of een vochtige spons en dep make-up op haar gezicht met een zachte touch en verwijder de overtollige stichting, doe het niet met te veel druk.

Corrector eigen risico:

Na het zetten van overtollige stichting of corrector rond de ogen, dan is ook het uitvoeren van de fundamentele foundation elimineren van bovenstaande stappen.

Lip Liner:

Aangenomen wordt dat de lijn van de natuurlijke afwerking van de lippen en niet om ze groter uitzien. Kies een neutrale kleur of een tint een beetje 'helderder kleur van lippenstift en de lijn voorzichtig de natuurlijke lipliner en dan vullen met liner en vervolgens lippenstift rechtstreeks of lippenstift met een borstel.

Wat moet u doen als u te zetten lipliner? Neem een ​​paar druppels crème of lotion make-up remover op een make-up spons en verwijder voorzichtig de lijn zonder verstoring van de lipstick.

Lippenstift:

Na het zetten van een kleur die niet overeenkomt met de truc of u wilt verlichten of te verwijderen, neem een ​​vochtige papieren handdoek, vouw deze dubbel en opnieuw te kussen hem en weer om het tussen de bovenste en onderste lippen zet, zul je de lichten zien en lichter als lippenstiftkus stof. De stof absorbeert de kleur van lipstick. Geen behoefte om het te bevochtigen.

Lip Gloss:

Wanneer u te veel lip gloss, dan wat je kunt doen is je kunt talk of uw poeder compact schar op een tissue en vervolgens boven de stof kus stappen.

Naast wenkbrauwen epileren en kleuren:

Als u ouder bent dan geplukte, daarna in de handen glad, toegepast punt voor punt, dat wil zeggen op een gestippelde manier, met een potlood wenkbrauwen om je wenkbrauwen te corrigeren. Kiezen voor een meer natuurlijke kleur aan je haar kleur of een tint lichter dan dat.

Mascara:

Mascara te passen op maximaal twee of drie lagen, en wimpers stekelig en onnatuurlijk uitzien. Om dit probleem op te lossen, kam je wimpers met een oog lash kam schoon, totdat de klontjes van mascara op de wimpers zijn verdwenen.

Blush:

U altijd tot nu blozen misschien na het aanbrengen van Application Foundation, nu is het tijd om te veranderen, omdat de selectie meer perfecte blush is iets wat dicht bij je natuurlijke lip kleur en toe te passen met een grote kwast volledige blush (bij voorkeur apart aan te schaffen, omdat ze niet met de blos in het algemeen ) en dat zou ook moeten gelden voor het aanbrengen van foundation om die perfecte look te krijgen. Niet te veel, coz niet van toepassing dan als je ziet eruit als een clown.

Als u al te hebben toegepast, dan gewoon deppen met uw compacte poeder of een beetje 'meer van zijn stichting om de correctie te verkrijgen.

Blauw oog make-up-The Look of donkere kringen:

Als je iemand die er een gewoonte van te wrijven zijn ogen heeft bent, dan kan je uiteindelijk vlekken je oog make-up dat je een cirkel kijkje donker zal geven. Dus laten we zeggen dat de regel van het houden van een goede oog make-up is de keuze van een eyeliner, dat is heel dicht bij je haarkleur of een donkerdere toon die en dichter bij de waterlijn en de wimperlijn mogelijk handhaven van de voering. Bij toepassing oogschaduw in gedachten te houden niet te verlengen aan de wenkbrauwen, zo veel mogelijk om de deksels. Als u meer dan toegepast, neem een ​​Q-tip borstel gedept in make-up remover en te verwijderen en opnieuw toe te passen. Als uw bovenste of onderste oogcontouren lijkt donkerder, gelden foundation op het met een borstel Q-tip heel voorzichtig om de kleur te bevestigen.

Dit zijn de tips over het corrigeren van oneffenheden meisjes. U deelt uw.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha