Corned beef in de slowcooker met bierDe geur van een corned beef brisket langzaam gekookt in de keuken maakt watertanden en magen rommelen. Popping uw corned beef in de slowcooker kan maaltijdbereiding vereenvoudigen en bijna garandeert heerlijke resultaten, omdat het vlees wordt mals tijdens de langzame roosteren. Duw de maaltijd over de top met het koken van corned beef in bier.

Choose Your Beer

Gebruik een stout of porter ale bier tot de corned beef koken. Door de mout in het brouwproces en speciale gist, deze bieren worden zeer sterk. Deze bieren hebben een rijke smaak en zwaar dat zal opstaan ​​om het kookproces zonder verdunnen of verdwijnen. Stout bieren zijn sterker en donkerder dan ales portier. Experimenteer met verschillende smaken donkere bieren of bieren om de perfecte corned beef te creëren.

Bereid het recept

Bewaar een geopende verpakking van corned beef in de koelkast voor maximaal een week of tot de "te gebruiken-door" datum. Haal het vlees uit het plastic en laat de pekel. Leg het rundvlees borst in de slowcooker met andere ingrediënten zoals aardappelen, in vieren uien, wortelen en wiggen van verse kool. Kruiden zoals zout, peper en laurier toevoegen en giet het bier over alles.


De slow cooking corned beef

Bedek de slow cooker en zet de temperatuur laag is. Laat de maaltijd tussen 8:10 uur koken. Controleer de temperatuur van het vlees na acht uur. Steek een vleesthermometer in het midden van het rundvlees. Als de interne temperatuur bereikt 160 graden Fahrenheit, het is meer dan in een veilige omgeving.

Slice en Serveer de corned beef

Haal de corned beef uit de slow cooker en laat het afkoelen gedurende minstens 10 tot 20 minuten op een snijplank. Laat het vlees afkoelen enkele minuten gemakkelijker te snijden. Een ander alternatief is het vlees koelkast totdat het koud en snijd het. Gebruik een vork om het vlees te houden en snijd ze in schuine plakjes 3/8 inch over de nerf van het gebraad.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha