Cool It met groenten komkommer Packs en gezichtsmaskersDe meest gebruikte groenten in salades - Komkommer is een heerlijke groente om af te koelen in de verzengende hitte in de zomers. Deze goedkope, makkelijk verkrijgbaar en nederig groente is rijk aan voedingsstoffen die gunstig zijn voor ons lichaam en de huid zijn.

Bron: Shutterstock


Voordelen van komkommer:

Deze groente is vrij van verzadigd vet en cholesterol en zijn huid is een goede bron van voedingsvezels die helpt te verminderen constipatie. Ze bevatten antioxidanten zoals carotenen, vitamine C, vitamine A, Zea-Xanthin en luteïne die helpen tegen vrije radicalen en reactieve zuurstof species (ROS) die een rol spelen bij veroudering en diverse ziekteprocessen spelen bieden. Het is ook rijk aan vitamine K, die een belangrijke rol bij het handhaven botsterkte speelt. Het is geladen met kalium die een belangrijke intracellulaire elektrolyt. Helpt de bloeddruk verlagen en de totale kalium is ook essentieel voor een gezond hart. Komkommers hebben een milde diuretische eigenschappen, die helpt om de gewichtstoename en hoge bloeddruk onder controle.

Voordelen voor de huid - komkommer gezicht packs

Komkommer extract is ook een favoriet als het gaat om het formuleren van cosmetische producten. En "kruiden en niet-irriterend en wijd gebruikt als remedie voor gezwollen ogen. Ze maken uitstekende ingrediënten in crèmes, gels en gezicht packs. Hieronder zijn enkele van de recepten met komkommer gezicht pack.

Zelfgemaakte komkommer wrap voor de vette huid:

Pack 1:

Meng een snuifje kurkuma, gehakte komkommer en een halve theelepel citroensap. Passen op het gezicht gedurende 15 minuten en spoel af met warm water. U kunt ook het eiwit van deze pasta toevoegen.

Pack 2:

Meng yoghurt en komkommer pulp tot een pasta te maken. Passen op het gezicht gedurende 15 minuten. Wassen met warm water.

Komkommer Face Pack voor Acne:

Meng twee eetlepels komkommer sap met rozenwater en aarde Fuller's. Passen op het gezicht gedurende 15 minuten en spoel af met warm water.

Komkommer Face Pack voor de droge huid:

Meng een eetlepel havermout met gehakte komkommer. Voeg aan dit mengsel honing/Malai. Passen op het gezicht gedurende 15 minuten en spoel af met warm water.

Sensitive Face Pack:

Hak de helft van komkommer en appel. Roer er een eetlepel haver en opgaan in gladde pasta. Solliciteer voor 20 minuten en spoel af met warm water.

Minty Face Pack:

Meng een eetlepel van komkommer sap en mint sap per stuk. Breng dit over je hele gezicht voor 15 minuten en spoel af met water.

Komkommer en Aloë Vera Masker:

Een blad van de Aloë plant gel/een kopje aloë sap en mix geraspte komkommer. Breng de pasta over je hele gezicht gedurende 15 minuten. Wassen met warm water.

Avocado en komkommer Face Pack:

Maak een pasta van komkommer helft, avocado en tomaat. Meng een eetlepel honing. Passen op het gezicht gedurende 20 minuten. Dit pakket verzachten de huid en vlekken te verminderen.

Komkommer en flessenpompoen:

Rasp de helft komkommer en flessenpompoen. Voeg een lepel yoghurt en gram bloem. Passen op het gezicht gedurende 15 minuten. Wassen met warm water.

Cool Komkommer Face Pack:

Dit pakket is ideaal voor alle huidtypes. Maal een lepel van havermout en meng met geraspte komkommer. Voeg 2 eetlepels karnemelk en citroensap toe aan de pasta. Mengsel. Passen op het gezicht gedurende 15 minuten. Wassen met warm water.

Anti-Aging Komkommer Masker:

Twee eetlepels yoghurt, een halve eetlepel honing en citroensap; aan dit mengsel toe te voegen geraspte komkommer en 3 capsules van vitamine E. Breng op het gezicht gedurende 15 minuten en spoel af met warm water. Het klinkt zo verfrissend! Ga proberen een aantal van deze pakketten voor je gezicht en laat het ons weten de resultaten.

Ik hoop dat u zeker zal gaan om de voordelen van komkommer wrap oogsten waardoor het gezicht bevat alles zelf. Niet deel uw mening met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha