Cool Ierse GiftenIerse giften zijn afgestemd op de St. Patrick's Day te geven, maar je kunt ook geven deze geschenken het hele jaar door, vooral als je iemand met Ierse erfgoed te leren kennen. Er zijn vele websites die een waaier van geschenken aan te bieden met een Iers thema, met inbegrip van voedsel en nieuwheid, wat het makkelijk maakt om de juiste cadeau Ierse vinden.

Ierse Giften van het voedsel

Een geschenk mand Ierse brengt aroma's van Ierland aan de ontvanger. Geef een cadeau mand gevuld met Ierse soda brood, Irish Cream Baily, Cashel blauwe kaas (een product van Tippery, Ierland) en de Ierse zandkoekjes vingers. U kunt meer kaas toe te voegen aan de Ierse verscheidenheid, dan versieren de mand met klavers. Andere voedingsmiddelen kunnen zijn Milk Chocolate Bar Butler met Jameson Irish Whiskey, Kerrygold Dubliner (een populaire Ierse kaas) en Bewley Ierse Creme koffie.

Ierse klavers

Vuil authentieke Ierse, klaver zaad en een aardewerken kom bedrukt met Ierse klavers is een nieuw idee voor een cadeau Ierse fris. Een gift set bestaat uit een kom van Ierse Belleek porselein, een pond poeder uit Ierland en 500 zaden van Trifolium Dubium Shamrock, allemaal in een decoratieve geschenkdoos.


Gold-Plated Ierse Klaver

Een 24 kt vergulde presse-papier Ierse Klaver maakt een speciale gift voor de zakenman op uw lijst met een interesse in Ierland en dingen Iers. De presse-papier heeft een authentieke Ierse zegen gegraveerd op de achterkant en is geschikt voor het verfraaien van uw bureau of tafel.

Sjablonen Irish

Een verzameling van authentieke Ierse model auto is een geschenk dat de juiste volwassene of een kind zal verrukken. De modellen zijn voorzien van CIE Dublin Bus dubbeldekker vrachtwagens voor levering aan Old Jameson Irish Whiskey en Irish Garda politieauto. Er zijn ook motorfietsen en vliegtuigen gebruikt in Ierland. Deze elementen zijn perfect geschikt voor het verzamelen van gegevens.

Plot Irish

Een perceel grond in Ierland is een speciaal cadeau idee. Een bedrijf met de naam Celtic Plots verkoopoppervlak van Ierse land voor $ 199 (sinds 2011). De koper ontvangt een certificaat met een inscriptie op de oude perkament papier, samen met een routebeschrijving naar de grond. Het geven van een stuk van Ierland naar geluk kabouter in uw leven met dit koele idee van.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha