Contra intense pulsed light behandelingen te verjongenAls we besluiten om een ​​regenererende behandeling met gepulseerd licht voor te leggen is erg handig om te krijgen om alle mogelijke contra-indicaties te leren kennen.

Wat is de Intense Pulsed Light of verjonging?

De gepulst licht in de verjongingsbehandeling een bundel polychromatische licht (met verschillende soorten fotonen) met een golflengte tussen 600 en 1300 Nm.

De laserenergie wordt ingevoerd om een ​​lage frequentie te verkrijgen, maar sterk genoeg om de huid onvolkomenheden zoals zonvlekken of leeftijd accumulatie van dode cellen, etc. verwijderen


Bovendien, deze therapie antiaging systeem een ​​aantal filters die de intensiteit van het gepulste licht aangepast aan het type van de dermis controleren en zorg nodig iedereen. Dit alles zorgt voor een diepe reiniging gezicht, een meer gezonde en jeugdige en therapeutische effecten in de huid bereikt.

Hoe je kunt helpen bij de behandeling IPL?

Zoals gezegd, de behandeling van gepulseerd licht is een therapie anti-aging. Dat is, een skin anti-aging, aangezien de functie niet alleen esthetisch, maar produceert ook een versterkend effect op collageen dermis van het gezicht. De volgende belangrijke voordelen van de behandeling van photorejuvenation:

 • Collageen stimuleert reproductie, waardoor de natuurlijke verjonging van het gezicht en verbetert afbeeldingen dermis littekens, elasticiteit, rimpels en totaalbeeld.
 • Verwijdert de aderen en spinnen of vlekken kunnen kleine lekkages verschijnen.
 • Verjaag de zon of veroudering vlekken.
 • Elimineert de opeenhoping van dode cellen.
 • Het verwijderen van haar permanent.

Contra gepulseerd licht

Zich te onthouden van het doen van de IPL behandeling indien:

 • Gebruikt of kort geleden heeft gebruikt geneesmiddelen die gevoeligheid veroorzaken aan het licht, zoals Acheomycin.
 • Als een zonnesteek hebben geleden een periode van minstens twee weken.
 • Hebben besmettelijke huidziekten zoals herpes.
 • Het zijn gevoelig voor littekens.
 • Lichtgevoelige.
 • Als je zwanger bent.
 • Hartziekte.
 • Epilepsie.
 • Diabetes.

Elke serieuze Center zal u waarschuwen voor dit, maar als gepulseerd licht apparatuur voor persoonlijk gebruik altijd moet lezen de instructies en voltooi niet alleen het beheer wordt gekocht.

Hoe is een behandeling van intense pulsed light

Een lichte behandeling begint met een huidreactie test. Hiervoor en voor de behandeling zelf, hetzij als therapeut de patiënt een masker.

Alvorens de waaier draait op een koude gel wordt aangebracht op het gebied om het gevoel van warmte voorkomen kan ongemakkelijk zijn. De gemiddelde herhalingen om de effecten van de behandeling te optimaliseren is 5 (verdeeld in 20 of 30 dagen)

Ons advies

Na de vergadering een roodheid van de huid, dat is normaal en verdwijnt in een paar dagen kan optreden. Tot het einde te versnellen moet je natuurlijke aloë vera (aloë crèmes zijn goed) gebruiken

Daarnaast, zodat de huid is meer kans om te herstellen, te vermijden voor een paar dagen later om te zonnen, gebruikmaken van het zwembad, de sauna of eventuele activiteiten die de huid te benadrukken.

Tot slot adviseren wij een bezoek aan de sectie "Therapie" onder "anti-aging behandelingen", die anti-aging behandelingen meer of "Schoonheid" biedt, waar u uitstekende artikelen over de verzorging en verbeterde zal vinden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha