Constipatie is niet alleen een afname in de ontlasting.Constipatie is een van de meest voorkomende gezondheidsproblemen in onze samenleving. Grote invloed hebben op de slechte voeding en maaltijden stoornis, die helaas is heel gebruikelijk in onze levensstijl. We hebben allemaal last van constipatie op een bepaald punt, zelfs de kinderen, maar zeker de meest getroffen groep is die van de ouderen. Dr. Pau Torrabadella, huisarts Teknon Medisch Centrum, legt uit hoe om te voorkomen dat deze afleveringen zijn zo vervelend.

Wat is constipatie?

Constipatie zeggen met de daling van het aantal ontlasting en het vergroten van de consistentie. Als we een stoelgang om de drie dagen en zelfs is dit moeilijk en moeten we veel inspanningen om te evacueren te maken, dit is een duidelijk voorbeeld van constipatie. Ook rekening houden met de hoeveelheid, als het klein is, minder dan 30 gram, we praten ook over obstipatie. Word constipatie verwijst naar specifieke gevallen die iedereen kan controleren. Wanneer de aflevering duurt enkele dagen praten over chronische constipatie, en duurt maanden of jaren, wanneer we verwijzen naar chronische gewone constipatie.

Schok

Ziekten rechtstreeks door verstopping veroorzaakt zeer weinig, maar het is waar dat het een aandoening zeer vervelend en maakt mensen zeer klagen. Meestal zijn deze gevallen zijn niet ernstig, maar sommige mensen met divertikels kunnen sommige complicaties hebben. Derhalve wordt gezien dat de levenskwaliteit van patiënten met dit ontwerp. Bovendien, de patiënt besteedt veel tijd in de badkamer, waardoor veel inspanningen die de situatie kan compliceren anale kloven of aambeien.

Het voorkomen

Voorkomen constipatie passeert effectieve vooral uit hygiënisch-dieetmaatregelen is te zeggen, een goed dieet rijk aan groenten en fruit, peulvruchten, noten, meer lichaamsbeweging en voldoende drinkt. Als deze richtlijnen in acht is het onwaarschijnlijk dat het probleem bestaat, maar nog steeds optreedt, is het beter om een ​​behandeling.

Behandelingen voor constipatie

Als er meer dan drie dagen zonder naar de badkamer en makkelijk om het te doen zou moeten zijn, is het tijd om te gaan voor behandeling. Glycerine zetpillen zijn een klassieker voor de bestrijding van constipatie. Het succes ligt in de snelheid van de effecten en in het comfort van uw vervoer omdat ze makkelijk mee te nemen in je tas of make-up tas. Zelfs zonder het recept daarvoor nodig is. De juiste manier in te voeren is het breedste deel, niet alleen vanuit een punt. Eenmaal in het lichaam is er tot ongeveer 5 minuten wachten tot de hitte van ontbinding van het lichaam. Dus, terwijl als gevolg van de wc verschijnt, probeer dan te verduren.

De mensen van de derde leeftijd

Oudere mensen hebben de neiging om meer aan constipatie lijden omdat ze het gevoel hebben minder behoefte om te evacueren. Naast het hebben van minder reflectie van evacuatie, hebben ook minder drukkracht en rectale spieren niet zo moeilijk te contracteren. Dus, wanneer ze verschijnen constipatie problemen.
(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha