Comedonal Acne - wat het is en 5 manieren om het te controlerenWe willen allemaal voor een perfecte huid, is het niet? Wij houden van onze huid en streven ernaar om elke dag te handhaven. Maar er zijn een aantal factoren die het moeilijk maken. Ja, we hebben het over acne. Zelfs met de beste van de inspanningen, we nog steeds breakouts ervaren om redenen die buiten onze controle. Er zijn vele soorten van acne. Een dergelijk type is acne Comedonal die optreedt op het voorhoofd en kin. Meestal noemen we ze wijst zwarten, puistjes en acne.

Wat is Comedonal acne?

De oorzaken van acne, acne comedonal name kan van persoon tot persoon. Enkele van de belangrijkste soorten en hun oorzaken zijn:


  • Whiteheads: De meeste van jullie hebben gehad terwijl sommige geluk misschien wel hebben zijn greep ontsnapt! Ze zijn niet gevaarlijk, op zoek naar witte vlekken op de huid. Onze huid heeft poriën die olie-klieren bevatten van nature. Soms is de olie afgescheiden door de klieren van de huid gevangen onder de buitenste laag van de huid. Dit witachtig olie op het oppervlak.
  • Punten zwarten: Dit zijn zwarte vlekken, ook wel bekend als Open Comedo. Ze zijn niet inflammatoire en zijn meestal prominent in het gebied T. De olie en talg van onze klieren soms verstopt raken door bacteriën, olie en de huid puin. Wanneer het gehalte van de poriën in contact met zuurstof in de lucht, reageren naar zwarten. Soms kan een mee-eter ook een beetje gelig.

De punten zwarten zijn de eerste stadia van puistjes en indien onbehandeld, de neiging om rood te worden en maak een papule of puist. Pimples rood, ontstoken acne, al dan niet pijn bij aanraking en kunnen littekens of vlekken veroorzaken.

Wat is de oorzaak van acne?

Meestal gaan we allemaal door veranderingen in de puberteit. De belangrijkste wijzigingen zijn de tips van hormonen die de olie-klieren in de huid beïnvloeden. Talgklieren overproductie en deze overmatige productie van olie leidt tot puistjes en zwarten. Tijdens de puberteit, moet u uw huidtype begrijpen en gebruiken van de juiste producten.

Manieren om Comedonal Acne controle:

  1. Reinigen van je gezicht twee keer per dag is noodzakelijk voor iedereen. De huid wordt blootgesteld aan vervuiling, stof en bacteriën uit de lucht gedragen. Deze moeten worden gezuiverd uit de poriën ontstopt te houden. Verstopte poriën veroorzaken puistjes en zwarten. De bacteriën die zijn verstopt in de poriën van de huid veroorzaken puistjes die pijnlijk en kan papels en puisten veroorzaken. Ja, moet het reinigen een must in je dagelijkse routine.
  2. Het gebruik van make-up, die poriën verstoppen en voorkomen dat ze vrij ademen, moet zoveel mogelijk worden vermeden. Het moet ook alle sporen van het voor het naar bed te verwijderen, omdat de resterende make-up is heel slecht voor de huid en kan vroegtijdige veroudering veroorzaken.
  3. Als je een comedonal acne, is het het beste behandeld met salicylzuur. Salicylzuur is beschikbaar in het gezicht wast en medicinale reinigende schuim dat traktatie acne helpen. Salicylzuur Facial Foam is zonder recept verkrijgbaar, maar het is heel mild. Dus, het is beter voor u om uw dermatoloog te raadplegen en hem vragen om medicijnen voor te schrijven.
  4. Neem contact op met uw arts voor hormonale problemen beter te begrijpen acne. Sommige hebben erfelijke problemen van acne, terwijl het voor anderen, is er een plotselinge piek in de hormonen, het veroorzaken van acne.
  5. Over de toonbank crèmes zijn beschikbaar voor de punten zwarten en puistjes, maar het is het beste om uw dermatoloog te raadplegen voor het beste advies.

Acne kan je onaantrekkelijk voelen. Maar vergeet niet dat miljoenen mensen, van alle leeftijden, met hetzelfde probleem geconfronteerd elke dag. U kunt wentelen in zelfmedelijden of iets constructiefs om acne te voorkomen en de controle te doen.

Wij hopen dat dit helpt u meer over deze veel voorkomende problemen van acne te begrijpen. Laat uw feedback hieronder niet te verlaten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha