Colorbar Velvet Matte Lipstick - Stiekem Roze - beoordelingen en Swatch

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 1, 2015 Admin Schoonheid 0 3


Bright Shadow Rose en budget vriendelijke Lipstick - Probeer minstens een keer !!


Pink is vrouwelijk, roze is mooie, roze is cool-niet ons meisjes hou gewoon van de kleur roze? Of het is een mooie blush, oogschaduw, nagellak of lippenstift, ziet er mooi en flatterend op de meeste vrouwen. Ik denk dat de wens om een ​​roze lippenstift te gebruiken is het verlangen om op natuurlijke roze lippen. Roze lippen zien er gezond en mooi, maar niet alle vrouwen hebben die perfecte lippen! Met behulp van een goede lip kleur roze is het beste.

Prijs en hoeveelheid:


Rs.250 voor 2 gm.

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet genoemd.

Indicaties voor gebruik:

  • Open de lipstick geval.
  • Draai de onderkant van het frame naar de lippenstift los en breng het op je lippen.

Mijn kijk op de Colorbar Velvet Matte Lipstick in Roze Stiekem:

Colorbar Velvet Matte lipsticks hebben een mooie romige matte formule. Het merk beweert dat lippenstift lippen zacht kan maken in verschijning te voeden met de goedheid van vitamine E.

De lipstick wordt geleverd in een slanke zilverkleurige behuizing. De case heeft een afbakening kleuren aan de onderkant waardoor het eenvoudig om kleur te vinden als u meer dan één van deze. De verpakking van de lipstick is eenvoudig en schoon, het merk Colorbar is gedrukt op het geval van lippenstift in zwart. Maar de lippenstift geval is iets breekbaar en kunnen breken als je ze laat vallen. Dus zorg ervoor dat deze lipsticks zorgvuldig te slaan.

De schaduw 'Stiekem Pink' is een mooie heldere hete roze met een lichte rode tint aan het. De kleur neigt naar een beetje 'neonish, dan is deze schaduw kan een beetje' moeilijk te transporteren. Touch neon lipstick is zichtbaar als het heeft een sterke koude tinten aan. Lippenstift vlekken zeer minuut van shimmer dat fijn wordt gemalen met kleur en voel me niet korrelig of plakkerig op de lippen. De schaduw past juiste medium huidtinten prachtig. Ik heb een donkere huidskleur warm en ik denk niet deze schaduw erg vleiend voor mij te vinden. Dus, ik laag altijd lippenstift op een hete lip of om een ​​vleugje glans te dimmen voegen. Ik zou niet deze schaduw voor mensen adviseren met een donkere huidskleur en diep.

De formule van de lipstick is romig nog matte afwerking. Het glijdt soepel op de lippen goed gehydrateerd. Dus, stel ik u een lippenbalsem van toepassing voor het aanbrengen van deze lippenstift. De plot van deze lipstick is zacht en romig, met een zeer goede pigmentatie. Het kan gemakkelijk superponeren de lipstick twee of drie keer een goede kleur pay krijgen. De formule heeft de neiging om zich in fijne lijntjes, maar scrubben lippen met een lip scrub kan helpen een glanzende afwerking schoon te bereiken.

Het uithoudingsvermogen van de lippenstift is fatsoenlijk. Blijft goed voor ongeveer 4 en een half tot 5 uur. Nadat de kleur vervaagt, waardoor een licht roze kleur en een paar deeltjes shimmer op de lippen. Deze lippenstiften kleuren de lippen, zodat oliebasis makeup remover vereist om de kleur volledig te elimineren.

Over het algemeen zijn deze lipsticks hebben een formule fatsoenlijk en een goede capaciteit voor de weerstand. Zij zal ook goed passen onze zakken. Het enige nadeel is dat deze lipsticks voel me niet erg comfortabel op de lippen, dan adviseer ik u een lippenbalsem met het te dragen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha