Colorbar Velvet Matte Lipstick - Rum Raisin 041 - Review & SwatchAdembenemende kwaliteit en goed gepigmenteerde Lipstick - zeker de moeite waard !!


Rum en rozijnen, nu is het spul wordt gemaakt van droomt! Wanneer u de naam van Rum Raisin in het kader van een lippenstift te horen, het beeld dat opkomt is echt 'bedwelmende'!

Rum Raisin is eigenlijk een schaduw van bruin gamma Colorbar Velvet Matte Lipstick. Maroon is een diepere kleur rood. Als u niet bekend bent met lippenstift rode vet en dramatisch, dan bruin is de kleur voor u. En 'vet maar het lijkt veel geavanceerder dan rood.


Het bereik Velvet Matte lippenstift is het aanbod het meest populair van Colorbar. Deze serie is op grote schaal beschikbaar in 45 kleuren. De lipstick komt in een romige nog matte afwerking. Het merk beweert dat lipstick je lippen zacht en in uiterlijk soepel kan maken om zich te voeden met de goedheid van vitamine E.

Prijs:

Rs.250.

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet genoemd.

Indicaties voor gebruik:

  • Open de lipstick geval.
  • Draai de zilveren onderkant van de zaak naar de lipstick vrij te geven aan de toepassing.

Mijn kijk op de Colorbar Velvet Matte Lipstick in Rum Raisin:

De Colorbar Velvet Matte Lipstick detailhandelsverkopen in een plastic geval met zilver. De lipstick cap is transparant en is zeer fragiel, als je toevallig per ongeluk vallen, zul je eindigen met een gebroken lippenstift! Dus zorg ervoor dat je ze veilig te houden. De lipstick heeft een afbakening kleur aan het einde van de zaak in dezelfde kleur lipstick, deze kunt u gemakkelijk vinden de schaduw als je meer dan één buiten dit bereik. De data van de lipstick zoals de naam en het aantal kleuren worden afgedrukt in het onderste gedeelte van de lippenstift. De lipstick heeft een aangename geur. Het is zeer delicaat en niet storen op aanvraag. De geur verdwijnt volledig in 10-15 minuten en alles wat je bent vertrokken met de prachtige kleur op de lippen!

De schaduw 'Rum Raisin' is een warme bruine kleur met een sterke roze tinten aan. Het ziet er vrij donker op de kogel, maar de overdracht van een diepbruin draagbaar op de lippen. Deze schaduw zal er geweldig uitzien op bruiden. De lipstick is vrij van deeltjes shimmer. De kleur past eerlijk, medium en donkere huidtinten donkerder en zal worden vleiend voor alle huidtinten Indianen.

De textuur van de lipstick is zacht en glad. Het glijdt goed op de lippen en ik heb niet opgevallen geen rukken of trekken. De formule is zeer hydraterende lipstick en ik raad je een lippenbalsem te dragen voor het aanbrengen van lippenstift. Als je een extreem droge of schrale lippen, zorg ervoor dat je je lippen scrubben met een lip scrub en draag een lippenbalsem alvorens deze lippenstift op de lippen tot droog te voorkomen.

Lipstick in een matte afwerking compleet. Het is in de fijne lijntjes, maar ze zijn niet openlijk zichtbaar, goed, oke. De pigmentatie van deze kleur is intens en geeft goede kleur payoff in een schot. Lippenstift biedt volledige dekking en als je gepigmenteerde lippen lippenstift dan is dit een goede keuze. Je hoeft niet eens een lipliner nodig hebt met deze schaduw, dankzij de ongelooflijke pigmentatie.

Het uithoudingsvermogen van deze lipstick is goed en de kleur blijft zetten voor een goede 4-5 uur eenvoudig met snacks of maaltijden. De lipstick laat een sterke bruine tint op de lippen, die moet worden verwijderd met een make-up remover.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha