Colorbar Velvet Matte Lipstick Iced Tea 19 BROngelooflijke Shadow en rijk Hydraterende Lippenstift - zeker het proberen waard !!


Colorbar Velvet Matte lipsticks zijn de meest populaire serie van lippenstift van dit merk. Deze serie is op grote schaal beschikbaar in 45 kleuren. De lipstick komt in een romige nog matte afwerking. Het merk beweert dat lipstick je lippen zacht en soepel in hun verschijning zal maken van hun voedsel met de goedheid van vitamine E.

Dus laten we beginnen met de beoordeling!


Prijs:

Rs.250

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet genoemd.

Instructies voor gebruik:

Open de lipstick geval.

Draai de zilveren onderkant van de zaak naar de lipstick vrij te geven aan de toepassing.

Mijn kijk op de Colorbar Velvet Matte Lipstick in Iced Tea:

De Colorbar Velvet Matte Lipstick detailhandelsverkopen in een zilveren geval. De lipstick cap is transparant en zeer kwetsbaar; het scheuren wanneer per ongeluk laat vallen naar beneden. Dus, zorg ervoor dat het veilig op te slaan. De lipstick heeft een afbakening kleur aan het einde van de zaak die het mogelijk maakt om de tint gemakkelijk identificeren als u meer dan één van deze uit deze range. De gegevens lippenstift tint als de naam en het nummer op de onderkant van de lippenstift. De verpakking van de lipstick lijkt erg op NYX round lipstick. Over het algemeen, gezien de prijs, de verpakking lipstick is fatsoenlijk en goed.

Iced Tea is een roze warme aarde met sterke tinten van bruin aan. Het ziet er vrij donker op de kogel, maar de overdracht van een roze bruine dun genoeg op de lippen. Hoewel het lijkt een tint te donker, niet te dramatisch en kan gedragen worden als de kleur van alledag. De lipstick is vrij van deeltjes shimmer en zal geliefd worden door iedereen. De kleur past eerlijk, medium en donkere huidtinten donkerder. Het zal vleiend op alle huidtinten indianen kijken.

De lipstick heeft een aangename geur. Het is zeer delicaat en niet storen op aanvraag. De geur verdwijnt volledig in 10-15 minuten na het aanbrengen. De structuur van de lippenstift is zeer zacht en romig als zij beweert. Ik zou niet zeggen dat het is romig als boter, maar een fatsoenlijk romig. Hij past prima op de lippen. De formule van de lippenstift is echt goed voor de prijs. Ik merkte geen bloeden, vlekken of bevedering.

De formule lipstick is zeer hydraterend en daarom adviseer ik u een lippenbalsem te dragen voor het aanbrengen van lippenstift. Als je een extreem droge of schrale lippen, zorg ervoor dat u exfoliëren je lippen en draag een lippenbalsem alvorens deze lippenstift op de lippen tot droog te voorkomen. Je zet in een matte afwerking compleet. Het bevat geen plooien vertonen of zich te vestigen in fijne lijntjes op de lippen.

De pigmentatie is intens en geeft goede kleur loon in een enkel schot zelf. Lippenstift biedt volledige dekking en als je de lippen sterk gepigmenteerd, deze lipstick is een goede keuze. Aangezien de pigmentatie is echt goed, kunt u gemakkelijk overslaan die lip liner.

Het uithoudingsvermogen van deze lipstick is goed en de kleur blijft zetten voor een goede zes uur eenvoudig met snacks of maaltijden. De lipstick laat een sterke bruine tint op de lippen, die moet worden verwijderd met een make-up remover.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha