Colorbar Velvet Matte Lipstick Creme Cup SwatchWijd zacht romig en Lipstick Betaalbaar - goede keuze voor dagelijks !!


Colorbar is een populaire Canadese make-up merk dat oplossingen make-up van kwaliteit biedt in een betaalbaar aanbod. De producten van het merk worden geprezen en bekend goede resultaten opleveren. Het bereik Velvet Matte is een lijn zeer populair voor de fans van matte lippenstift. Biedt de perfecte langdurige matte afwerking, zonder droge lippen, in tegenstelling tot veel andere matte lipsticks. Colorbar gelanceerd vele interessante tinten voor alle huidtinten. Dus, hier is nog een andere mooie kleur variëren van Colorbar Velvet Matte - de 'Crème Cup'.

Laten we beginnen met de beoordeling.


Productomschrijving:

Colorbar lipsticks komen in een pak van de klasse die is gemakkelijk op te slaan en uit te voeren tijdens het reizen. De lipstick geval heeft een metallic afwerking met een transparante kap vezel. De bovenste transparante kunt u de schaduwen gemakkelijk identificeren. De tinten zijn gemakkelijk te herkennen als de uiteinden gekleurde lippenstift. De verpakking is aantrekkelijk en stevig. Het deksel is kwetsbaar, waardoor scheuren, zoniet voorzichtig behandeld. De naam wordt vermeld onder het vak schaduw.

Prijs en hoeveelheid:

Rs. 250.00 2 gr.

Indicaties voor gebruik:

  • Bereid uw lippen voor het aanbrengen van lippenstift gebruiken lip scrub en breng een lippenbalsem zwaar.
  • Breng daarna de lippenstift met een lip borstel, van het centrum van de lippen aan zijn zijden.
  • Na het aanbrengen van een dunne laag, op een stukje stof af te vegen het overtollige lippenstift.
  • Nogmaals, nog een laag van lippenstift intact behouden zolang mogelijk de kleur.

Ingrediënten:

Niet vermeld op het product.

Mijn ervaring met het product:

Colorbar Matte lipstick assortiment is zeer populair en goedkoop ook. Ik vond de schaduw, dus ik pakte samen met twee andere tinten van het bereik. De verpakking ziet er erg aantrekkelijk en het exterieur glans geeft een leuke sfeer. 'Creme Cup' is een bruine tint met hints van perzik. Degenen met medium beurs huidskleur zullen genieten van deze tint als dagelijks gebruik. Deze schaduw is heel romig. E 'is vooral handig voor mensen die niet van de textuur droog, net als andere matte lipsticks. Het glijdt prachtig op de lippen zonder trekken of trekken. Geen vlekken op de lippen en is gemakkelijk te verwijderen. De romige textuur heeft geen droge lippen te maken. Maar, het is altijd beter om een ​​goede lippenbalsem van toepassing voor het aanbrengen van lippenstift. De schaduw van het zijn een natuurlijke tint lijkt vrij recht op medium huidtinten. De schaduw gaat niet goed met de mooie bruine wel.

De schaduw accentueert gebieden droge en schilferige huid op de lippen. Het is dus noodzakelijk om een ​​adequate scrub vóór toepassing. De lipstick heeft een uitgesproken zoete geur die is een beetje 'kunstmatig, maar verdwijnt binnen enkele minuten van toepassing. De veerkracht van de lipstick is goed. 'Crème Cup' blijft op de lippen voor een goede 3-4 uur waarna vervaagt gelijkmatig.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha