Colorbar Perfect Match Foundation - Warm Beige - Review & SwatchWijd moisturizer en Stichting Natural Finish - Good Foundation dagelijks gebruik !!


Als u wilt dat de perfecte make-up, moet u een goede basis te gebruiken. Het is zo simpel. Het belang van de stichting onder alle lagen van kleurrijke make-up als blush, bronzer, highlighter, werd oogschaduw bevestigd door iedereen die ook maar een beetje 'trucje kennen.

Stichting helpt ons om een ​​gelijkmatige, vlekkeloze huid, of het uiterlijk van het te bereiken! En wanneer een stichting verkoopt met een tag "Perfect Match", die onmiddellijk de aandacht trekt.


Colorbar is een cosmetica merk bekend en is populair onder de hip jong publiek. Hun producten zijn getest en werken voor de meeste huidtinten, of zo beweert het merk!

Prijs en hoeveelheid:

Rs. 725-30 ml.

Ingrediënten:

De lijst van ingrediënten wordt niet vermeld op de verpakking.

Indicaties voor gebruik:

  • Schud de stichting fles om alle ingrediënten te mengen.
  • Knijp in het flesje en extract voldoende stichting.
  • Dot het over je gezicht en hals.
  • Beginnen nu gelijkmatig mengen van het product met uw vingers of een stichting borstel.
  • Stel de stichting met een poederdoos om het langer duren

Mijn neem Match Foundation Colorbar perfect:

De Match Foundation Colorbar Perfect detailhandelsverkopen in een fles beige. De verpakking van de stichting is elegant en plat. Het wordt geleverd met een zilveren soort metalen schroef, die een zeer fijne mondstuk hieronder heeft. De kleur van de foundation fles varieert, afhankelijk van de tint. Zoals ik nam de warmere tinten beige, ik heb een fles beige. Over het algemeen, de verpakking is erg handig in gebruik en is reizen ook vriendelijk. De stichting wordt geleverd met de goedheid van UV-filters voor zonnebrandcrème. Maar ik kan je niet vertellen de inhoud SPF omdat het merk heeft nergens genoemd in het pakket!

De tint (warme beige) heeft sterke kleuren geel en oranje aan. En 'de donkere schaduw van de reeks en past met de donkere mensen van donkere huid. Als ik hebben een donkere huidskleur tinten komt dit overeen met mij perfect. Het licht niet op as of oxideert op mijn huid na het aanbrengen.

De formule van de stichting is perfect voor dagelijks gebruik. Het voelt licht op de huid, met een romige textuur vergelijkbaar vloeistof. Colorbar stelt dat de stichting is vochtinbrengend. Ja, op verzoek voelt hydraterende en het gewicht op de huid. De stichting verspreidt zich gelijkmatig en wordt geabsorbeerd in de huid gemakkelijk.

De dekking van de stichting is medium. Deze stichting verspreidt zich zeer gemakkelijk op de huid en niet een masker-achtig effect te geven. Het geldt alleen voor kleine gebreken en tekenen en geeft een soepele, natuurlijke en gezonde. Deze stichting heeft geen betrekking op de diepe vlekken of zware pigmentatie, zodat je een concealer met dit product voor een volledige dekking nodig. De formule blijft zonder olie op mijn gemengde huid en de huid niet te verlaten plakkerig of vettig gevoel.

In termen van effectiviteit, de stichting heeft een duur van ongeveer 5-6 uur op mijn gecombineerde huid. Als je het fundament van een primer, die langer zal duren van toepassing. De stichting loopt gelijkmatig uit de huid en niet smelt, beits of laat een ongelijke afwerking maar geleidelijk vervaagt. Ik gebruikte deze stichting regelmatig en de formule is dermatologisch getest, heb ik nog niet opgevallen geen break outs of allergie problemen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha