Colorbar aanraking Creme Lipstick - 009 Cafe Latte - Review de schaduw is een mooie roze mauve tinten met koele tinten aan. Deze kleur ziet er erg mooi en geeft een mooie zachte natuurlijke kleur, roze lip. De schaduw heeft mauve tinten die niet deDe plot van deze lipstick is echt goed, bijna als die van een high-end merk make-up. Het voelt echt romig, zacht en glad. Omdat de textuur is romig, verspreidt en geldt als boter op mijn lippen. Er is absoluut geen moeite of trekken op de vraag, zelfs op droge lippen! U kunt een lippenbalsem gemakkelijk overslaan alvorens deze lippenstift.

De lipstick is medium-pigmentatie gebouw. Je gaat naar de piek op de lippen gepigmenteerd in een enkel schot. Stratificatie lipstick twee of drie keer geeft een opake bedekking, waarbij alle pigmentatie van de lippen omvat.


De formule voelt comfortabel en goed hydraterende op de lippen. De romige formule lipstick zorgt voor een lichte glans aan de lippen, dat voegt meteen een gezonde uitstraling. De lippenstift is niet op te lossen in dunne lijnen. Maar, zo heeft een romige textuur zeer, merkte ik wat kleur bloeding op de hoeken van de lippen.

Het uithoudingsvermogen van deze schaduw is niet goed in vergelijking met de andere kleuren Ik ben eigenaar van deze range. Vers blijft voor slechts 4-4 uur en een half op me. Van nu af aan, laat een diffuus licht roze kleuring die blijft nog een half uur. De kleur en de formule kan worden onderscheiden in het geval van deze lipstick, maar ik wilde heel graag dat er meer geduurd. Een goede lipliner voor het aanbrengen van lippenstift, gaan langer mee en helpen voorkomen bloeding op de hoeken van de lippen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha