College Partij van Halloween Costume Ideeën voor BoysOp feestjes college Halloween u wilt krijgen in een kostuum adembenemend, maar niet breken de bank in het proces. Voor jongens, het creëren van een Halloween kostuum zonder naaien vaardigheden kan leiden tot wat frustratie. Maar maak je geen zorgen. Er zijn verschillende soorten van Halloween kostuums die u kunt maken thuis voor weinig of geen kosten.

Toga

Plaats het midden van de breedte van een blanco vel papier onder zijn arm. Breng het voorste gedeelte van het materiaal aan de romp en het bovenste deel van de tegenoverliggende schouder. Breng het achterste deel van het materiaal langs de schouderbladen en het bovenste deel van de tegenoverliggende schouder, ondervinden de voorzijde weefsel. Veiligheidsspeld de twee stukken materiaal samen om uw schouder. Verzamel de voor- en achterpand van het materiaal met de open zijde van de stof onder de arm en zet het materiaal met een veiligheids- speld. Verzamel materiaal samen in leven op één zijde zodat een andere veiligheidspen. Plaats een andere veiligheidspen door de voor- en achterkant stof om de dij. Bind een tent touw gedraaid rond de taille en af ​​te hechten aan de voorzijde. Het maken van een lauwerkrans om het haar door een gloeidraad gebladerde planten nep, dan is het plaatje compleet met sandalen.

Corpse

Shred manchetten of randen van uw kostuum aan een vervallen geven. Bestrooi het hele kostuum met een losse, donkere poeder en een poeder puff. Breng een basis voor het gezicht, nek, armen en het bovenste deel van je handen een tint lichter is dan je natuurlijke huidskleur te bekijken. Gebruik karakter crème (donker bruin) schaduw, het aanbrengen van het met een make-up spons iets onder de jukbeenderen, onder de ogen, op de oogleden, de zijkanten van de neus en langs de kaaklijn. Blend het karakter uit de schaduw delen van het gezicht met zorg, waardoor hij te verdwijnen in de huid. Breng een lichte schaduw karakter op de lippen. Dan stof over je hele gezicht met doorschijnende losse poeder en een poeder puff, bus al het overtollige poeder met een make-up kwast.


Zombie

Breng de crème make-up grijze lichtjes met een make-up spons voor het gezicht, de hals en de bovenkant van je handen. Breng een lichte bruine schaduw karakter onder de ogen, op de oogleden en lippen met een make-up sponsje. Poeder over het hele gezicht met losse transparante poeder en borstel het overtollige poeder met een make-up borstel reiniger. Voeg voorzichtig een straaltje bloed etappe in de hoek van de mond. Dan rat haar met een borstel om een ​​wilde look te geven. Draag een oud pak met een stropdas en in blokjes snijden broekspijpen, armen jas en hemdsmouwen zoals gewenst.

Vampire

Breng een zeer lichte witte crème make-up voor het gezicht met een make-up sponsje. Klop het wit in je huid met lichte slagen te geven je gezicht ziet bleek. Gebruik de zwarte crème make-up en een make-up borstel om je wenkbrauwen vorm te geven. Maak dan gebruik van zwarte make-up en borstel om lijnen die onder het oog en op het deksel net boven de wimpers te definiëren trekken. Solliciteer bruine schaduw karakter aan uw oogleden en een snufje rode lip vlek voor de lippen. Poeder over je hele gezicht met transparante poeder. Plaats plastic tanden vampier in de mond. Maak dan gebruik van haargel om vorm te geven het haar in een GLB glad en stijf. Draagt ​​een smoking en voeg een jas zwart of rood.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha