Collecties Nail Art -5 Freehand Nail ArtsMeer informatie over de beste collectie van nail art !! Hier zijn vijf kunst uit de vrije hand nagel, maakte ik elk van een vinger, kan je doen elke tekening op alle vingers tegelijk. Je hebt een goede nagellak collectie, een tandenstoker en een borstel nail art (zelfgemaakte, bij voorkeur als ik) en transparante topcoat.

My Best Collection Nail Art - Nail Art

Hier zijn enkele van mijn collectie nail art Ik probeerde een ieder op mijn vinger.


Artikel 1: Abstracte Bloem

Uitleg Paint een basislaag roze zeer licht en trekken het ontwerp, zoals hieronder met een borstel nail art zwart en glanzend.

Nu met de donker roze nagellak op twee punten plotseling te maken met het stompe einde van de tandenstoker en vervolgens in extensions met nail art borstel. Als volgt.

Volgende zwarte cover in de rechter benedenhoek van geel en vervolgens twee kleine blauwe stippen op geel en met de punt van de tand pick strek de centra van de punt naar buiten. Altijd met de punt van de scherpe tand pick om gele stippen in roze extensions te zetten en af ​​te dichten uw ontwerp met een transparante top coat.

Artikel 2: Overzicht van de Varen

Uitleg Ik gebruikte een peachy roze als basis, met de borstel na trok ik twee lijnen twisted twisted en dan drie lijnen aan de andere partij van klein tot groot, daarna met de stompe einde van de tandenstoker de twister gevuld met gele en met de punt gaf enkele punten van geel boven de 3 regels naar links zoals te zien.

Daarna heb ik het puntige uiteinde van de tandenstoker op een varen zoals ontwerp met stippen zwarten trekken. Verzegelen in uw ontwerp met een top coat.

Artikel 3: De Vlinder

Uitleg: primer 2 gele handen en dan, omdat het ontwerp van een vlinder curve is geen gemakkelijke taak, ik bedacht een nieuwe techniek getest en als het wel of niet werkte, en hij deed, wat ik deed was ik ontwierp de vleugels met de punt van de tand pick in zwarte punten en vervolgens aangesloten de puntjes met de borstel nail art. Toen trok de omtrek van het lichaam met de borstel, de kop van een enkel station het stompe uiteinde en antennes met de borstel in twee lijnen.

Gevuld vleugels met wat roze stippen en het lichaam van de blauwe, en vervolgens een aantal stroken met de punt van de tand pick en verzegeld met de top coat.

Artikel 4: Abstract Palms

Uitleg de eerste hand nagels met een wit glazuur wit of reflecties vervolgens aan de extreme kanten van twee stapels van blauwe en plotseling zijn mond gezet te verspreiden naar een ongelooflijke combi achtergrond kleur te krijgen. Nu met fijn penseel nail art ontwerp van de contouren van de palmbomen, zeer fijn penseel nail art behoeften. Nu zet twee punten onregelmatig aan de hoofden van de palmen.

Tenslotte trekken sommige extensies en maak de bladeren allemaal in samenwerking met anderen, en de aarde met borstel nail art polish en weer. Verzegelen in uw ontwerp met een top coat.

Artikel 5: De Dragonfly

Toelichting: Ik kon niet denken aan iets beter sinds ik bleef achter met het kleinste lid van de familie vinger, mijn laatste nagel. De vleugels zijn erg moeilijk om de libel te maken. Ik had geen basis verf te geven, begon op de nagels direct, maar u kunt een witte verf eerst geven. Ik volgde dubbel diagonaal kruis patroon op de vleugel lijnen aan beide zijden maken. En vervolgens aangesloten op de zijkanten hen de vorm van vleugels geven. Daarna vulde ik de vleugels met blauwe glazuur en stompe tandenstoker. Het lichaam dat ik heb gemaakt met zwart emaille en nail art borstel. Kop met een stompe eindpunt van tandenstokers en eindelijk wat 'geel bovengemiddeld zwart lichaam en verzegeld met een top coat.

Dus hier is nog steeds een volledige weergave

Ik hoop dat je genoten hebt.

Probeer deze ontwerpen nail art gratis en foto's van manie Style Gemeenschap uploaden.

Bonus: Nail Art gratis te downloaden, met meer dan 5.000 + Nail Art Nail art tutorial om uit te kiezen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha