Clown Taart & Cupcake IdeasCircus-thema festivals zijn een leuke manier om speciale gelegenheden te vieren. Clowns, natuurlijk, zijn een hoofdbestanddeel van circusvoorstellingen, en taarten en gebak voor het dessert clown lachen. Hoe te clown vertegenwoordigen emoties en gelach, gebruiken gedurfde ontwerpen en kleuren om de taarten te maken voor een feestje onvergetelijk.

Happy Clown Cake

Maak een vrolijke clown taart met snoep, een taart en cupcakes. Koop een "ronde taart 10 en een dozijn cupcakes met vanille glazuur van een bakkerij. Koop chocolade chips, rode drop, pindakaas kopjes, hagelslag en meerdere gekleurd door een snoepwinkel of supermarkt. In de top midden van de taart, voor de ogen van de clown het plaatsen van de chocolade pindakaas kopjes ondersteboven en 3 centimeter uit elkaar te creëren. het snijden van de top van een van de pasteitjes en leg hem ondersteboven onder de kopjes pindakaas . gebruiken rode kers op de rode cupcake te schilderen, want dit is de neus van de clown. gebruiken chocolade chips aan sproeten creëren. scheiden stroken rode drop en ze gebruiken om een ​​lachende mond, wenkbrauwen en rode haren langs het maken bovenkant clowngezicht. Het resterende patties moet worden ingericht met bestrooit en geplaatst in de vorm van een driehoek in het bovenste deel van de clowngezicht een hoed maken.

Clowns Cupcake

Maak individuele clown gezichten op de berijpte cupcakes voor een snelle-to-make traktatie. Kopen cupcakes met witte berijpen en kopen decoratieve ijsvorming in zwart en rood. Gebruik uw decoratieve ijsvorming voor de ogen en een mond tekenen. Teken twee ogen kruisen in het midden boven op de cupcake. Teken een grote glimlach met de kersenrode onder de ogen. Een rode gumdrop of gumball kan een gigantische rode neus. Gebruik veelkleurige kauwgomballen langs de bovenrand van de cupcake om het haar te creëren.


Clown Man

Gebruik een clown masker Halloween Cupcakes en levendige kleuren om een ​​groot man clown maken. Bevriezing van een groot aantal kleine snoepjes, half in geel ijsvorming en de rest in blauwe ijsvorming. Beginnen met het maken van je man clown zetten behandelt onder de clown masker op zijn plaats te houden. Plaats twee taarten aan de basis van het masker en teken een grote rode strik met een grote buis van decoratieve ijsvorming. Onder de vlinderdas, vormen een cirkel met een half geel en half blauw cupcakes met snoep knoppen in het midden. Verleng cupcake "armen" van de bovenkant van het lichaam van de clown. Trekken witte handschoenen op de laatste cupcake op elke arm met een grote buis van witte decoratieve ijsvorming. Snijd een candy bar in de helft en staan ​​tegen de basis van elk stuk zodat clown wijst naar boven als de schoenen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha