Classy Hollywood Inspired Makeup Tutorial - Met Steps & Gedetailleerde afbeeldingenHollywood het land van dromen en mooie mensen! Het lijkt erop dat jullie allemaal zijn ingesteld om in Hollywood? Ik weet zeker dat je dat doet! Wie wil er niet naar te kijken Hollywood-perfect, na al? Maar hoe doe je dat Hollywood kijken, nu dat is een vraag voor een miljoen dollar. Goed gedefinieerde, verzorgde wenkbrauwen met diepe plooien in september op zoek ogen met rode lippen in het vet kan iedereen zwak in de knieën te maken. Het uiterlijk van Hollywood is gewaagd, helder, en intens, dus het is zeker niet voor bangeriken!

Hollywood Make-up Tutorial Geïnspireerd:

Maar de vraag blijft, hoe krijg je die perfecte look? Ja, u leest het goed! Met de hulp van onze stap voor stap klassieke Hollywood make-up les! Dus, laten we het hoofd voor Hollywood. Zullen we?


Stap 1:

Een schone doek is absoluut noodzakelijk voor de kunst, die hetzelfde is voor elke make kijken ook. Dus, laten we beginnen met het verbergen van alle kringen onder de ogen goed te wijzen op de huid rond de ogen. Gebruik een oogcrème voor het aanbrengen van de concealer als het zal helpen om de huid rond de ogen te hydrateren en te voorkomen dat droge gebieden. Dan, breng dan een concealer om zware diepere pigmentatie van het oog bedekken. Poeder eye gebied om rimpelen van de corrector te voorkomen.

Laten we beginnen met het oog make-up. Begin met het aanbrengen van een bleke gouden oogschaduw in glanzende afwerking. Het is beter om geel gouden oogschaduw vermijden als geen afspiegeling van Hollywood. Toepassing oogschaduw in streelde moties om maximale kleurintensiteit te verkrijgen. Begin met de binnenste ooghoek en stop toepassing oogschaduw in het midden van het deksel.

Stap 2:

Gebruik een medium bruine tint en beginnen om de plooi te imiteren een beweging windscherm wisser definiëren. Gelden slechts kleine hoeveelheden naar de look zacht te houden. Gebruik een zachte borstel mengsel om deze stap te bereiken. Eventueel een donkere matte bruine schaduw in het medium bruine om de illusie van diepogig creëren. Gebruik vervolgens een borstel weer mengen schoon om de harde lijnen in de compositie te verwijderen.

Stap 3:

Breng een glanzende highlighter bleke schaduw op de binnenste hoek van het oog meer voor het oog gebied te markeren. Deze stap zal meer licht brengen aan de ogen en maak de look make-up ziet er opgelucht en evenwichtig. Dan gelden dezelfde bleke gouden glimmende oogschaduw aan de onderste wimperlijn, halverwege stoppen ooglid en een donkerdere matte bruine schaduw op de vouw van toepassing op de meest buitenste hoek van de ogen.

Stap 4:

Solliciteer blote romige kohl waterlijn van je ogen. Deze stap kan worden vervangen door een kohl potlood bruin of zwart ook als ze niet een groot verschil maken voor de algehele look te maken. Maar, zal een kleur kohl oogpotlood wit of crème uw ogen kijken groter en breder.

Stap 5:

Krul de wimpers met mascara waterdicht en trek een dramatische winged liner om de gedurfde glam make-up repliceren kijken geïnspireerd door Hollywood. Tot een dramatische gevleugelde liner te creëren, het uitbreiden van een lijn vanaf de onderste wimperlijn in de hoek die de twee verbindt, trek de lijn naar binnen om een ​​kleine driehoek de driehoekige ruimte gecreëerd om de vleugel af te maken en in te vullen.

Stap 6:

Breng een volledige dekking stichting om eventuele gebreken te verbergen en krijgen een onberispelijke afwerking. Stel vervolgens met een poeder om beweging van de make-up te voorkomen. Breng een matte koraal blos op de wangen en de contour met een matte bruine schaduw op het gezicht te tillen naar een gezonde grootte. Dan, breng dan een markeerstift gekleurde goud of champagne om het gebied jukbeenderen te benadrukken en geven een gezonde uitstraling aan de huid.

Stap 7:

Breng een felrode lippenstift over haar lippen naar de glam van Hollywood en sensualiteit repliceren. Je kon de truc hier te stoppen. Anders kun je een stap verder gaan door het toepassen van een diep rode tint alleen op de hoeken van de lippen. Het toevoegen van grootte, geven een schaduw effect lijkt op de lippen. En je bent klaar! Nu kan niemand je ervan weerhouden wowing de menigte! Deze make-up look is prachtig en zal er prachtig uit voor feesten, bruiloften en clubs. Dus, bent u klaar om uit te gaan als een diva?

Probeer dit niet thuis en kom terug naar uw ervaringen met ons te delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha