Cinderella Inspired Eye Make-up - Tutorial Met gedetailleerde stappen en foto'sAltijd al willen uitzien als een mooie prinses verkleed? Ik ben zeker, Assepoester bovenaan de lijst van de mooiste prinsessen. Wens om deze look chique proberen? Maar, is het niet zeker hoe te beginnen en eindigen? Geen probleem, hier brengen wij u een schitterende make-up Cinderella geïnspireerd passages duidelijk en gedetailleerd.

Geleidelijke Van Cinderella Eye Make-up Tutorial:

Laten we beginnen met de Cinderella oog make-up les:


Eye Make-up:

Stap 1:

Breng een oogcrème om de ogen te hydrateren. Dit zal helpen om de controle van de droge gebieden, die kunnen ontstaan ​​na het aanbrengen van de concealer te houden. Dan, neem een ​​volledige dekking concealer om donkere kringen te verbergen en een vlekkeloze basis. Stel de corrector met een compact poeder om plooivorming van het product te voorkomen.

We beginnen met oog make-up. Breng een romige basis om uw gebied ooglid aan een ooglid pigmentatie fleuren en verhoging van de vitaliteit van oogschaduw later toegepast. Vervolgens voorzichtig vlekken de romige basis met een stijve platte oogschaduw kwast. Hier, ik gebruikte het blote oog Oriflame Kajal.

Breng een glimmende hoge ijzige witte oogschaduw binnenste hoek van het ooglid. Pat oogschaduw langzaam sweeping als het de kleurintensiteit zal verlichten. Hier heb ik gebruik gemaakt van een glinsterende witte oogschaduw palet oogschaduw 120.

Stap 2:

Breng een crème aqua blauwe eyeliner in het midden van het ooglid. Deze stap zal elke ooglid pigmentatie te verlichten en verhoging van de vitaliteit van oogschaduw later toegepast. Vervolgens voorzichtig vlekken de romige basis met een stijve platte oogschaduw kwast. Hier, heb ik gebruik gemaakt van de tips en tenen Kajal in blauw.

Dan, breng dan een glinsterende heldere aqua schaduw blauw oog in het midden van je ooglid. Gebruik, zachte bewegingen glad en meng de twee oogschaduw aangebracht voor een perfecte afwerking. Hier, ik gebruikte oogschaduw Miss Claire voor de aqua blauwe oogschaduw.

Stap 3:

Neem een ​​matte kobalt lichte oogschaduw en breng het aan de buitenste hoek van de ogen. Gebruik vervolgens een zachte borstel fusie te beginnen definiëren van de vouw. Gebruik oogschaduw naar het midden van de ogen niet dragen en beperken de toepassing alleen de buitenste ooghoeken. Hier heb ik gebruik gemaakt van een kobalt blauwe oogschaduw palet oogschaduw 120.

Stap 4:

Reapply dezelfde sprankelende ijzige witte oogschaduw weer naar de hoek en wenkbrauwen oppervlak innerlijk oog voor de ogen te benadrukken. Deze toepassing zal ook een lift voor het oog en geven de illusie van grote ogen.

Stap 5:

Dan, neem een ​​saaie grijze oogschaduw en breng het aan de plooi van je ogen. Gebruik een zachte borstel en mengen begint te definiëren de vouw om de illusie van diepogig creëren. Hier heb ik gebruik gemaakt van een grijze oogschaduw palet oogschaduw 120. Dan gelden een oogschaduw geel goud in het midden van je onderste wimperlijn om de kleur van het haar van Assepoester weerspiegelen. Hier gebruikte ik de oogschaduw palet Lakme in Tanjore Rush voor goud gele oogschaduw.

Stap 6:

Lijn uw ogen, dun of dik volgens uw voorkeuren. Hier heb ik gebruik gemaakt van de vloeibare eyeliner Kryolan in zwarte schaduw. Solliciteer veel mascara en ook toevoegen valse wimpers aan de Dappermarkt Princess oog make-up look te repliceren.

Gezicht make-up:

Stap 7:

Breng een fundament van zware dekking in een tint lichter is dan je natuurlijke huidskleur. Dit zal helpen om te repliceren de huid stralend en foutloos als Assepoester. Vervolgens stelt een compacte poeder zonder olie plooivorming van het product te voorkomen. Breng een zacht roze blos op de hete oppervlakte van de wangen voor een roze gloed.

Lip make-up:

Stap 8:

Breng een hete bubblegum roze lippenstift over de lippen om heldere, kleurrijke lippen te creëren. En je bent klaar. Probeer deze look voor themafeesten, Halloween of een deel fantasie make-up om de menigte te imponeren.

Probeer deze prachtige Cinderella make-up look en laat het ons weten. Als u twijfelt aan de stappen, aarzel dan niet om onderstaand commentaar en laat het ons weten. We zullen meer dan blij om te helpen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha