CIGARETTES DO je gewicht te verliezen? 10 FEITEN over rokenCIGARETTES DO je gewicht te verliezen? 10 FEITEN over roken

Het is een feit dat veel mensen die stoppen met roken een beetje ervaring gewichtstoename, maar dit is zo veel te wijten aan mensen die meer te eten om hun geest sigaretten te nemen, die te maken heeft met alle eigenschappen van gewichtsverlies tabak. Laten we eerlijk zijn over, roken veroorzaakt sommige vreselijke ziekte, zal dat je gewicht te verliezen, en ik zal niet eens over nadenken! Niemand kan beweren dat ze niet weet wat de schadelijke effecten van roken kan hebben op je lichaam. Dus hier, kijken we naar een aantal van de minder bekende feiten over roken:

1. Het is niet de nicotine, die schadelijk is

Sommige mensen gebruiken het excuus dat de nicotine vervangende behandelingen zijn net zo schadelijk als roken als een excuus om niet te proberen te stoppen. Dit is volledig vals. Nicotine, op zichzelf, is relatief veilig, zijn de duizenden andere stoffen in sigaretten, waaronder meer dan 50 kankerverwekkende stoffen, die kwaad doen.


2. Cut is net zo slecht als niet helemaal stoppen

Studies hebben aangetoond dat het verminderen van het aantal sigaretten heeft weinig of geen voordeel voor de gezondheid van het roken. Hoewel, voor sommigen kan snijden de eerste stap op weg naar het verlaten zijn, de onderzoekers gevonden dat rokers die niet terug hoeft te snijden neiging om dieper maken van sigaretten en rook tot het einde, zodat ze altijd gewoon rook zo gevaarlijk in hun body, aangezien ze voor het snijden waren.

3. U kunt de gevolgen van roken niet tegengaan met een gezond dieet

Sommige mensen geloven dat als ze een gezonde levensstijl en goed te keuren, zodat de rook niet dezelfde negatieve invloed op hen hebben. Dit is bewezen volledig verkeerd te zijn. Effecten van het roken bijna elk orgaan van het lichaam en er is geen dieet of levensstijl keuzes die u kunt nemen die de schadelijke effecten van het roken tegen te gaan.

4. Het aantal rokers daalt

Alle reclamecampagnes en andere maatregelen die rokers zijn plaats gezet worden langzaam een ​​positief effect. Het aantal rokers is Amerika, bijvoorbeeld, is nu gedaald van 45% van de bevolking in 1965 tot bijna 20%.

5. light sigaretten zijn niet beter voor u

Sigaretten bestempeld als 'light', zijn niet beter voor je dan gewone degenen. Ze bevatten minder teer en andere schadelijke stoffen, maar rokers die overschakelen op het licht sigaretten hebben de neiging om meer van elke sigaret rookt om te compenseren voor lagere nicotine.

6. De artsen gebruikt om roken voor patiënten voorschrijven

Geloof het of niet, sommige artsen gebruikt om te adviseren dat hun patiënten die lijden aan stress omgaan met roken als een manier om hun symptomen te verlichten.

7. Het is nooit te laat om te stoppen

Een andere reden dat sommige mensen geven voor het niet stoppen met roken is dat het te laat is, de schade is gedaan. Het feit is dat ongeacht uw leeftijd, stoppen met roken kan het leven verlengen. Als je 50 jaar en eindigt vandaag de dag, kunt u uw kansen op sterven van een aan roken gerelateerde ziekte te halveren. Als u vóór 35 vertrekken, ze verminderen het risico met 90%.

8. Meestal duurt het een aantal pogingen om te stoppen met roken

Veel rokers niet de gewoonte te geven met succes de eerste keer, dus geef niet op te geven, alleen maar omdat je een keer mislukt.

9. Het is niet alleen uw gezondheid, dat u weer bij het afsluiten

Bijna elke niet roken-campagne die gericht is op de risico's van roken op de gezondheid en zelfs niet de vele andere voordelen die je leuk vindt als je weggaat noemen. Binnen een week, voel je je meer alert en kunt u genieten van het beste eten en de geur in de lucht zal zijn!

10. Er is geen twijfel dat roken is dodelijk, maar het is niet alles wat het doet

Iemand zal altijd in staat zijn om een ​​statistiek die aantoont dat mensen sterven aan andere oorzaken daarvan over roken citeren, maar dit doet niets af aan het feit dat roken is dodelijk. Er wordt geschat dat roken meer dan 10 jaar zal opstijgen het leven van een gemiddelde persoon. Dit alles, voor elke persoon die sterft van een aan roken gerelateerde ziekte, 20 meer mensen hebben hun kwaliteit van leven ernstig aangetast door een ziekte in verband met roken.

Welke andere interessante feiten over het roken u wilt toevoegen aan onze lijst?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha